Niezbędnik pań,wybierających się do sanatorium

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Niezbędnik pań,wybierających się do sanatorium

Post autor: ulanie »

Dzieki Małgosiu, spróbuję w razie akcji z chrapaniem spać ze stoperami w uszach :lol:
Awatar użytkownika
teresa63
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 31 lip 2014 18:49
Oddział NFZ: Podlaski

Post autor: teresa63 »

Ja wyjezdzam na poczatku listopada i juz robie liste - Sobieski z mandarynka - to pierwsze stringi z flaneli - bo juz jesien- sandalki do moze byc cieplo- krople inoziemcowe bo moze pomoga - i oczywiscie kreacje -mini ; midi i maxi i jak zostanie troche luzu to kostium na basen :lol:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

teresa63 pisze:Ja wyjezdzam na poczatku listopada i juz robie liste - Sobieski z mandarynka - to pierwsze stringi z flaneli - bo juz jesien- sandalki do moze byc cieplo- krople inoziemcowe bo moze pomoga - i oczywiscie kreacje -mini ; midi i maxi i jak zostanie troche luzu to kostium na basen :lol:
Sandałki w listopadzie i Sobieski na rozgrzewkę :lol: A zabiegów na basenie nie będziesz miała :?: Ja jeszcze listy nie zrobiłam :lol: a wyjeżdżam za dwa tygodnie :idea:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Ulanie to najwyższy czas zrobić listę by mieć czas na dopisywanie i skreślanie :lol: :lol:
Tak właśnie miałam :lol: :lol:
A jakie było zdziwienie mojej wspókuracjuszki :shock: mina bezcenna :lol: , że wszystko mam :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ewuniu, kiedy już wezmę kartkę do ręki, to nie wiem od czego zacząć :lol: odkładam do jutra, a jutro to samo i tak dzień za dniem leci :lol:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ulanie, może zaczniesz od rzeczy podstawowej tj. dokumentacja, która jest konieczna do zabrania, następnie rzeczy na zabiegi , ręczniki, dres, potem bielizna, bluzki z krótkim, potem z długim rękawem, sweterki, następnie dolne ubrania jak spodnie spódnice, getry, skarpertki, rajstopy, obuwie, kosmetyki, przybory do higieny wszelakiej ;) przybory toaletowe, do szycia (mogą się przydać), aparat fotograficzny i ładowarka do niego i do telefonu, kurtka itd. itp.
Może Co to pomoże ;)
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ewciu dzięki :kwiat: :kwiat: :kwiat: , pomoże i to bardzo :D To takie proste, a ja czym bliższy termin, tym większy mętlik mam w głowie... :lol:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

O przyborach do szycia i innych drobiazgach pamiętam, ale tak wszystko poskładać... nie mogłam, totalna rozsypka :shock: Zmiany w pracy i to duże, dużo nowego i to przez dwa tygodnie, a po powrocie muszę na nowo się wdrażać :lol:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

ulanie pisze:O przyborach do szycia i innych drobiazgach pamiętam, ale tak wszystko poskładać... nie mogłam, totalna rozsypka :shock: Zmiany w pracy i to duże, dużo nowego i to przez dwa tygodnie, a po powrocie muszę na nowo się wdrażać :lol:
Między innymi też i dlatego już zacznij powolutku robić listę, bo co nagle to po diable :twisted: :lol:
Mimo, że miałam listę i jak pakowałam to skreślałam to jadąc w drodze byłam przeświadczona, że czegoś zapomniałam :lol: :lol:
A i owszem - suszarki do włosów ale tragedii jednak nie było :lol:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Masz rację, zaczynam w tej chwili, bo potem będę żałować, a 1 września dzwonek zadzwoni, po pracy wrócę i czasu będę miała coraz mniej, a i głowa będzie zaprzątnięta za bardzo :lol: Dzięki Ewuniu :kwiat: :kwiat: :kwiat: Serdecznie pozdrawiam :serce:
ODPOWIEDZ