Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Krysiu u mnie też kolejka szaleje aż mi się już pisać nie chce i zaglądać do tej przeglądarki u mnie też przez ostatnie 5 dni ubyło aż 60 osób co za tempo jak dalej pójdzie to pojedziemy Krysiu po nowym roku ........................................... staram się już nie myśleć tak bardzo o tym dałam sobie trochę luzu szkoda nerw .... pozdrawiam i czekam i czekam .....
Witam wszystkie dziewczyny moja kolejka ostatnio bardzo ale to bardzo się spowolniła dziś zaledwie 22 osoby sił już nie mam żeby się denerwować ...... dziewczyny piszcie czy u was też tak stanęła kolejka w miejscu .... pozdrawiam wszystkie dziewczyny piszcie bedziemy się pocieszać nawzajem
halinka03 pisze:Witam wszystkie dziewczyny moja kolejka ostatnio bardzo ale to bardzo się spowolniła dziś zaledwie 22 osoby sił już nie mam żeby się denerwować ...... dziewczyny piszcie czy u was też tak stanęła kolejka w miejscu .... pozdrawiam wszystkie dziewczyny piszcie bedziemy się pocieszać nawzajem
Halinko nie denerwuj się bo pod koniec tak jest ze kolejka w takim tempie się posuwa.NFZ zaplanował ze pojedziesz w listopadzie to pojedziesz?i oni dostosowują tak te tempo byś czasami wcześniej nie pojechała chyba ze zdarzy się cud,a tego życzę Ci z całego serca. Pozdrawiam Ciebie i wszystkich oczekujących
Witajcie u mnie również prawie nic do przodu....20,5,2 tak schodzą te numerki....hm a już koniec sierpnia.Tak jak piszecie ,że bardzo wolno w pomorskim również, a więc czekamy dalej...
Witam Was dziewczyny dziś jest ostatni dzień sierpnia i mój numer to 1900 niestety ale przez miesiąc zeszło tylko 1400 a do tej pory było miesięcznie 2.5 tys widocznie czym bliżej tym wolniej no cóż pozostaje cierpliwie czekać -- pozdrawiam