Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No ,no -zaczęlo się od...doła a teraz pijemy za lepsze czasy i nie tylko Oby do zimy ,a potem dalej ...malinówka super sprawa.Moja jeszcze nabiera mocy urzędowej mogę tylko popatrzeć
Mnie doluje 10- kilo nadwagi a to wszyskiemu winna Malgosia z tymi kalorycznymi daniami juz postanowilam- nie tkne pojde na hod - doga lub zapiekanke- moze troche spadnie
teresa63 pisze:Mnie doluje 10- kilo nadwagi a to wszyskiemu winna Malgosia z tymi kalorycznymi daniami juz postanowilam- nie tkne pojde na hod - doga lub zapiekanke- moze troche spadnie