i właśnie chodzi tu o tą "niedawność"...grazynamackowiak pisze:Witam na forum jestem od niedawna nigdy w postach nie używałam cytowania tylko odpowiadałam w postach
administrator moźe to potwierdzić do spostrzeżenia administratora sie dostosuje .
forumowe ceregiele ...
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
forumowe ceregiele ...
- jacky6
- Przyjaciel forum

Re: forumowe ceregiele ...
to nie jest "problem" ale zwyczaj - być może tutaj ( na N-S ) nie zbyt znany ale do kwestii wkrótce i to z przykładami - powrócę...administrator pisze:Jacky, a jaki masz problem w kliknięciu w 2x większy przycisk "odpowiedz"?
- jacky6
- Przyjaciel forum

zapodałem wytłumaczenie ( uzasadnienie ) dla przeniesienia dyskusji do "nowego" wątku...stokrotka pisze:jacky 6 ! masakra -założyłeś człowieku nowy wątek i dociekasz gdzie jest taki "zapis"![]()
![]()
![]()
-- czepiasz się i tyle.Czy abyś coś zrozumiał musisz mieć zapis ?Daj se na luz i miło spędzaj niedzielę =pozdrawiam i zdrowia życzę -bo to ważniejszy temat niż zapis o cytowaniu
...
zrozumienie przychodzi po znacznym upływie czasu - czyli z praktyką forumową - czego nie tylko "stokrotkom" życzę...
...
a tu jeszcze jeszcze jeden pasuss się nałożył - ten związany z nickiem "Stokrotka" - znanym raczej w światku blogerów z dziedziny politycznej - więc na tym etapie jedynie sygnalizuję ...
...
PS -Nie tylko niedzielkę ale i caly łykend spędziłem na luziku na ogrodzie - wracając w domowe pielesze z znacznie polepszonym stanem zdrowia, więc zwracam zadłużenie z nawiązką ...
...
Dla mnie nazwy kwiatków to nic innego jak kwiatki
To już zależy od sposobu myślenia i tego nie zmienię.
Temat tu poruszony to ..... zamieszczanie cytatów jak wspomniał administrator.
Tobie natomiast proponuję założyć nowy wątek - co komu przypomina nazwa kwiatka .......
i tu podajesz nazwę kwiatka -stokrotka -tulipan - i wiele innych
- jacky6
- Przyjaciel forum

forumowe ceregiele ...
stokrotka pisze:jacky 6 ! masakra -założyłeś człowieku nowy wątek i dociekasz gdzie jest taki "zapis"![]()
![]()
![]()
-- czepiasz się i tyle.Czy abyś coś zrozumiał musisz mieć zapis ?
to jest uprawnienie forumowicza a nie masakra ...
chyba, że używając takich zwrotów chce się ( niemiejętnie ) komus dokopać zmieniając temat...
bo nie znalazłem ani slowa w zakresie stricte tematu...
Jednak jest to Twój problem - bo prawdopodobnie skorzystałaś z oka Wielkiego Brata a raczej Wielkiej Siostry i zabawiasz się w podglądczkę ?stokrotka pisze:jacky 6 ! Oj za dużo TV naoglądałeś się![]()
teraz tu politykę mieszasz
-
stanowczo za dużo czasu spędzasz oglądając programy publicystyczno - informacyjne -ale to już nie mój problem.
I myliśz się STOKROTNIE jako, że nie ogladam teraz ( od kilku dobrych lat ) żadnych programów tv publicystyczno - informacyjnych, poza niektórymi transmisami sportowymi ...
PS - opracowanie na temat stosowania zasad i technik cytowania, wklejania i wykorzystywania fotografii - także w ujęciu historii internetowych forum(ów) w przygotowaniu ...stokrotka pisze: Dla mnie nazwy kwiatków to nic innego jak kwiatkia stokrotka to wiosenny maleńki kwiatuszek z białymi płatkami -ale ? można mieć różne skojarzenia.
To już zależy od sposobu myślenia i tego nie zmienię.
ja też nie zmienię sposobu myślenia Stokrotki i nie zamierzam...
stokrotka pisze: Temat tu poruszony to ..... zamieszczanie cytatów jak wspomniał administrator.
to był temat poprzedniego wątku, zamierzalem i zamierzam go poszerzyć - więc zanim się Stokrotka wypowie, niechaj wpierw przeczyta...
tematów kwiatowych na forum jest już multum - inicjatywę kwiatową pozostawiam Stokrotce ...stokrotka pisze: Tobie natomiast proponuję założyć nowy wątek - co komu przypomina nazwa kwiatka .......![]()
![]()
![]()
![]()
i tu podajesz nazwę kwiatka -stokrotka -tulipan - i wiele innych!!
dedykując jej obrazki siostrzane rosnące pęczkami na moim ogrodzie ...
[ obrazek zewnętrzny ]
PS - opracowanie na temat zasad i technik stosowania nie tylko cytatów - także wklejania fotografii - szczegolnie w ukladzie historycznego rozwoju - w przygotowaniu...
publikacja już wkrótce...
- jacky6
- Przyjaciel forum

forumowe ceregiele ...
cierpliwy będzie wynagrodzone ...
i wyjaśnione ...