Iwonicz Zdrój Wisła

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
krzycho37
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 10:52
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Iwonicz Zdrój Wisła

Post autor: krzycho37 »

Witam. Jadę z Puław w podobnym terminie do Iwonicza-Zdrój też mam nadzieje że mi pomoże.Pozdrawiam
dorotka79
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 lip 2014 20:28
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: dorotka79 »

Widze ze sami męzczyżni tam jadą?moze jakas Pani sie zgłosi.
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

Dorotko,spokojnie.Widziałam,że w obiekcie były również kuracjuszki. :)
Pozdrawiam
dorotka79
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam.Widze ze mało nas tam bedzie,nikt się nie odzywa jak narazie z pań ze jedzie :roll:
Awatar użytkownika
Natusia
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 paź 2013 12:32
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Natusia »

Dorotko nie zamartwiaj się, że nie będzie kobiet na turnusie. Byłam w "Wiśle" w listopadzie 2013 roku i na forum kompletnie nikt się nie odezwał z tym samym terminem wyjazdu co ja,więc to mnie trochę zdziwiło. Na miejscu okazało się jednak, że jest dużo osób na turnusie, tylko nikt nie wchodził na nasze forum. Fakt, że 70 % kuracjuszy to byli mężczyźni, ale było też sporo kobiet i ja akurat trafiłam na fantastyczną współlokatorkę, z którą do dziś utrzymuję kontakt. Miałyśmy świetną 8-osobową paczkę i bardzo mile wspominam pobyt w Iwoniczu. Więc głowa do góry, będzie dobrze. :D
dorotka79
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzięki Natusia.Mozesz mi cos napisac na temat tego sanatorium,jak tam jest ,jakie zabiegi,lekarze :)
Awatar użytkownika
Natusia
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dorotko. Ogólnie nie ma powodów do narzekania. Ja byłam w dwuosobowym studio, czyli każda z nas miała osobny pokój z balkonem, ale ze wspólnym przedpokojem i łazienką. Pokoje na I i II piętrze spore ale przed remontem, na III i IV piętrze po remoncie,ale malutkie.Parking bezpłatny, monitorowany. Jedzenie bardzo dobre było i spore porcje. TV darmowe, czajnik i szklanki w pokojach.Na lekarzy też ludzie nie narzekali, zabiegi wszystkie miałam na miejscu, tylko nie ma tam basenu. Rehabilitanci sympatyczni, pielęgniarki również. Wieczorki taneczne na miejscu z zespołem.Wisła jest obiektem najwyżej położonym w Iwoniczu, więc jest okazja na spacery do centrum.
Awatar użytkownika
Natusia
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

I zapomniałam o najważniejszym Dorotko - w moim przypadku lekarz trafnie dobrał zabiegi.Po sanatorium odzyskałam sprawność, wróciłam do pracy i od zeszłego roku pracuję bez żadnych problemów zdrowotnych.
Pozdrawiam i życzę Ci miłego pobytu w Iwoniczu a przede wszystkim skutecznej rehabilitacji. :)
dorotka79
Kuracjusz
Kuracjusz

Natusiu Dziękuje Ci bardzo za cenne informacje,tez mam nadzieje ze mi pomoze i będe mogla wrocic do pracy.Pozdrawiam i Zycze zdrówka.
dorotka79
Kuracjusz
Kuracjusz

Nadal cisza co do wyjazdu w tym terminie i do tego sanatorium :(
ODPOWIEDZ