Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dorotko nie zamartwiaj się, że nie będzie kobiet na turnusie. Byłam w "Wiśle" w listopadzie 2013 roku i na forum kompletnie nikt się nie odezwał z tym samym terminem wyjazdu co ja,więc to mnie trochę zdziwiło. Na miejscu okazało się jednak, że jest dużo osób na turnusie, tylko nikt nie wchodził na nasze forum. Fakt, że 70 % kuracjuszy to byli mężczyźni, ale było też sporo kobiet i ja akurat trafiłam na fantastyczną współlokatorkę, z którą do dziś utrzymuję kontakt. Miałyśmy świetną 8-osobową paczkę i bardzo mile wspominam pobyt w Iwoniczu. Więc głowa do góry, będzie dobrze.
Dorotko. Ogólnie nie ma powodów do narzekania. Ja byłam w dwuosobowym studio, czyli każda z nas miała osobny pokój z balkonem, ale ze wspólnym przedpokojem i łazienką. Pokoje na I i II piętrze spore ale przed remontem, na III i IV piętrze po remoncie,ale malutkie.Parking bezpłatny, monitorowany. Jedzenie bardzo dobre było i spore porcje. TV darmowe, czajnik i szklanki w pokojach.Na lekarzy też ludzie nie narzekali, zabiegi wszystkie miałam na miejscu, tylko nie ma tam basenu. Rehabilitanci sympatyczni, pielęgniarki również. Wieczorki taneczne na miejscu z zespołem.Wisła jest obiektem najwyżej położonym w Iwoniczu, więc jest okazja na spacery do centrum.
I zapomniałam o najważniejszym Dorotko - w moim przypadku lekarz trafnie dobrał zabiegi.Po sanatorium odzyskałam sprawność, wróciłam do pracy i od zeszłego roku pracuję bez żadnych problemów zdrowotnych.
Pozdrawiam i życzę Ci miłego pobytu w Iwoniczu a przede wszystkim skutecznej rehabilitacji.