Polanica Zdrój - Wielka Pieniawa , inne
Re: Polanica Zdrój - Wielka Pieniawa , inne
- Alek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 lip 2014 09:30
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 10
Gratuluje sanatorium do którego się wybierasz na pierwszej stronie napisałem co nie co na temat "Wielka Pieniawa" podając nawet numer telefonu na recepcje. Zadzwoń i dowiesz się więcej, jeśli chodzi o telewizor chcesz to płacisz i oglądasz, nikt Cię nie zmusza, możesz porozumieć się z współlokatorem i zapłacicie po połowie. Opłata klimatyczna nie wiem jak teraz się przedstawia, najlepiej dzwoniąc dowiesz się wszystkiego.
Miłego pobytu i dużo zdrowia oraz udanych zabiegów życze
Pozdrawiam
Alek
- Alek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 lip 2014 09:30
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 10
Prosze bardzo i nie ma za co Adam1 moge Ci z pełną odpowiedzialnością polecić, byłem już trzy razy w Polanicy Zdrój, raz było "Zdrowie",dwa razy "Wielka Pieniawa"Adam1 pisze:Dzięki Alek.Co do tego telewizora nie chodzi o kasę ale po co mam płacić jak ostatnio wręcz nienawidzę telewizji od cały problem wole na co inne wydać.Alek ogólnie mówisz że wszystko jest ok i można być zadowolonym z tego sanatorium?To fajnie.Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam.A może jeszcze ktoś inny coś napisze co był widział i jakoś ocenia.
Pozdrawiam
-
Gosia1958
- Kuracjusz

- Na forum od: 09 maja 2014 11:10
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
Adam, dopiero teraz przeczytałam Twój post. Może Twoje pytanie nie jest już aktualne, ale jadąc z ZUS-u nie wnosisz żadnych(!) opłat. nie wiem jak z parkingiem, ale ja nie płaciłam ani za telewizor ani za klimatyczne. Zwrócą ci jeszcze pieniądze za podróżAdam1 pisze:Witam wszystkich.Wybieram się do Wielkiej Pieniawy ze skierowania z ZUS-u.Może mi ktoś powiedzieć jakie są opłaty,tzn klimatyczne,telewizor(czy muszę wykupywać tv jak nie chce oglądać)parking itp.Dziękuje z góry za odpowiedź.Pozdrawiam
-
Gosia1958
- Kuracjusz

- Staż sanatoryjny: 2
-
Gosia1958
- Kuracjusz