poszukuję jakichkolwiek informacji/opinii osób, które wypoczywały w tym ośrodku. Przeszukałam różne "miejsca" w necie ... i nic
Ośrodek Daglezja w Krynicy Zdrój
-
forumowicz
Ośrodek Daglezja w Krynicy Zdrój
poszukuję jakichkolwiek informacji/opinii osób, które wypoczywały w tym ośrodku. Przeszukałam różne "miejsca" w necie ... i nic
-
forumowicz
Re: Ośrodek Daglezja w Krynicy Zdrój
i tak zamieszkałam w Daglezji. Pierwsze obserwacje: jest czysto, personel miły. Ośrodek jest mały kameralny, jutro dopiero zaczyna się turnus.Dużo schodów do pokonania jak w rewii. Obiekt położonej dosyć wysoko, nie polecam na zimę, można podjechać autem, ale zimą będzie problem. Dzisiaj wyszliśmy z ośrodka na luzie, a w drodze powrotnej dostaliśmy zadyszki pod górkę. Nie polecam osobom, chodzącym o kulach, brak podjazdów. Jedzenie bardzo smaczne. Miejsce w pok 2-os 71 zł ze śniadaniem. W poniedziałek już po rozruchu całej imprezy masowej
Park zdrojowy w remoncie, przechodzimy pod "sukiennicami". Dzisiaj było dosyć wietrznie, tak że chyba Maryśkę spod bacy wywiało. Trzeba było rozgrzać się pod gorącym prysznicem. Na jutro zamówiłam więcej słońca, a halnego tylko trochę
Pozdrawiam
-
forumowicz
wizyta u lekarza zaliczona. Pan doktor nigdzie się nie spieszył i cierpliwie wysłuchał, a potem doradził. Jestem opiekunką mamy na turnusie rehabilitacyjnym i też dostałam zabiegi (obie korzystamy z dofinansowania PCPR)
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
W MALEŃKIEJ koło MAŁOPOLANKI są super pierogi , fajnie podawane - z dużą ilością owoców sezonowych i nie tylko - warto spróbować
POZDRAWIAM
-
forumowicz
widzę, że nie uda mi się utrzymać wagi. Jedzonko w ośrodku też pyszne
A słoneczko świeci, że aż chce się żyć
- margot
- W naszej pamięci

P.S.
Gdybyś chciała jeszcze poznać jakieś smakołyki to mogę napisać
-
forumowicz
Ty Kusicielko, właśnie idziemy z mamą do wodopoju na Słotwinkę i Tadeusza, więc Late zaliczymy
- margot
- W naszej pamięci

SMACZNEGO
Basiu ja nie jestem kusicielką
- margot
- W naszej pamięci

kalendarzową jesień w jednym z najlepszych górskich kurortów. Podziwiasz "Polską Złotą Jesień" w letniej
temperaturze, od jutra trochę chłodniej, ale po niedzieli do 30 stopni
P.S. Czy wieczorami dostajesz od Mamy wolne ?