w takim razie na powitanie Złotej Jesieni w temp 30 stopni trzeba kupić jakąś kreację, pod tym względem jestem niedoinwestowana. Nawet dzieciom oddałam do domu strój kąpielowy. Dzisiaj zaległam na zboczu Krzyżowej żeby przyrumienić alabastrowy odcień skóry i zaraz znalazł się opiekun dyskutant. Starszy pan z naszego turnusu był bardzo miły i bystry. Zauważył nawet żółty listek za moim b.....
Ośrodek Daglezja w Krynicy Zdrój
-
forumowicz
Re: Ośrodek Daglezja w Krynicy Zdrój
w takim razie na powitanie Złotej Jesieni w temp 30 stopni trzeba kupić jakąś kreację, pod tym względem jestem niedoinwestowana. Nawet dzieciom oddałam do domu strój kąpielowy. Dzisiaj zaległam na zboczu Krzyżowej żeby przyrumienić alabastrowy odcień skóry i zaraz znalazł się opiekun dyskutant. Starszy pan z naszego turnusu był bardzo miły i bystry. Zauważył nawet żółty listek za moim b.....
-
forumowicz
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
A jak przyrumienisz alabastrową skórą to odcień zrobi się złoty
Odpoczywaj i korzystaj ze słońca i laby.
Pozdrawiam
-
forumowicz
Selene, mam taką nadzieję, że ktoś mnie zauważy
Staram się nie marnować czasu, tak jak radzono w postach
Jest z nami fotograf, który przygotowuje stronkę Daglezji. Mieszka z nami przez tydzień i fotografuje przy różnych zajęciach. Dzisiaj był też z nami na wycieczce i przy zakupie alkoholu po słowackiej stronie. Może będę twarzą Daglezji
-
forumowicz
tak dostaję od Mamy wolne, jak sama mówi "jesteś młoda". Do Mamy zaglądają w ty czasie inni kuracjusze i Pani z recepcji. Jest to bardzo sympatyczne.