wyjazd do szpitala sanatory KUJAWIAK Inowrocław
wyjazd do szpitala sanatory KUJAWIAK Inowrocław
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 132 razy
- Podziękowano: 60 razy
Re: wyjazd do szpitala sanatory KUJAWIAK Inowrocław
W odpowiedzi na mail. podaję iż Sanatorium KUJAWIAK w Inowrocławiu to jedno z największych w Inowrocławiu
a co za tym idzie wszystkie zabiegi są na miejscu w budynku, oczywiście stołówka też na wieczorki taneczne można wyjść do
Zdrojowej w parku Zdrojowym, oraz innych lokali. Pokoje 2 osobowe z balkonem oraz węzłem sanitarnym, czajnikiem, telewizorem (odpłatnie). Obsługa dość miła.
Informacje które przekazuje mam od męża która niedawno tam przebywał i był zadowolony z pobytu.
Pozdrawiam i życzę dobrego wypoczynku. IE
PS. w razie jakiś pytań proszę o mail.
Witam Irenae . Dzięki za odpowiedz pocieszyłaś mnie ,że jest ok, zapytaj się męza co można zawiedzić w sobote i w niedzielę i czy na miejscu basen. A na te wieczorki taneczne daleko ?irenae pisze:WITAM !!!
W odpowiedzi na mail. podaję iż Sanatorium KUJAWIAK w Inowrocławiu to jedno z największych w Inowrocławiu
a co za tym idzie wszystkie zabiegi są na miejscu w budynku, oczywiście stołówka też na wieczorki taneczne można wyjść do
Zdrojowej w parku Zdrojowym, oraz innych lokali. Pokoje 2 osobowe z balkonem oraz węzłem sanitarnym, czajnikiem, telewizorem (odpłatnie). Obsługa dość miła.
Informacje które przekazuje mam od męża która niedawno tam przebywał i był zadowolony z pobytu.
Pozdrawiam i życzę dobrego wypoczynku. IE![]()
![]()
![]()
PS. w razie jakiś pytań proszę o mail.
Zgodnie z obietnica odpowiadam na pytania:
jeśli chodzi o zwiedzanie Inowrocławia to spacery po parku Zdrojowym, oraz Tężniach. Organizowane są wycieczki do Gniezna, Torunia, Kruszwicy,
Lichenia.
Basen jest na miejscu w KUJAWIAKU.
Natomiast jeśli chodzi o tańce to w Energetyku-Marmurowa 300 m., Zdrojowa 200 m, Przy Tężniach 300 m.
Jeszcze raz życzę miłego pobytu pozdrawiam. IE.
Mój mąż był w tym sanatorium w 2007 w ramach prewencji rentowej ZUS i wtedy nazwa brzmiała'
SOLANKI Uzdrowisko Inowrocław sp zoo NZOS O/Rehabilitacji Kardiologicznej Prewencji Rentowej ZUS
ul. Al. Powstańców 9-13 INOWROCŁAW. (nie wiem czy o to Ci chdziło). Myśle że jest to samo co masz skierowanie.
Nazwa mogła się trochę zmienić , leczą na różne schorzenia sprawdź w internecie. !!
pozdrawiam Irenae.
-
Doroz janusz
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 02 lis 2012 20:09