wyjazd do szpitala sanatory KUJAWIAK Inowrocław

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
lucy27
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2012 17:31

wyjazd do szpitala sanatory KUJAWIAK Inowrocław

Post autor: lucy27 »

Poszukuje informacji na temat warunków w szpitalu sanatoryjnym Kujawiak Inowrocław. Mój pobyt rozpoczyna się od 15.11.2012 roku i trwa do 06.12.2012 r. Chciałabym zasięgnąć opinii na temat warunków pobytu, czy zabiegi sa na miejscu czy trzeba dochodzić. Spotkałam się z różnymi opiniami , chciałabym najbardziej aktualne, z góry dziękuję :)
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 132 razy
Podziękowano: 60 razy

Re: wyjazd do szpitala sanatory KUJAWIAK Inowrocław

Post autor: Atina »

Witaj będę tam przed Tobą 23.10-13.11,ponoć zabiegi będę miała w sanatorium Kujawiak ,a wiec napiszę o ile zdążę po powrocie coś tu do Ciebie "naskrobać" :)
irenae
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2012 22:01
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: irenae »

WITAM !!!

W odpowiedzi na mail. podaję iż Sanatorium KUJAWIAK w Inowrocławiu to jedno z największych w Inowrocławiu
a co za tym idzie wszystkie zabiegi są na miejscu w budynku, oczywiście stołówka też na wieczorki taneczne można wyjść do
Zdrojowej w parku Zdrojowym, oraz innych lokali. Pokoje 2 osobowe z balkonem oraz węzłem sanitarnym, czajnikiem, telewizorem (odpłatnie). Obsługa dość miła.
Informacje które przekazuje mam od męża która niedawno tam przebywał i był zadowolony z pobytu.
Pozdrawiam i życzę dobrego wypoczynku. IE :) :) :)

PS. w razie jakiś pytań proszę o mail.
lucy27
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

irenae pisze:WITAM !!!

W odpowiedzi na mail. podaję iż Sanatorium KUJAWIAK w Inowrocławiu to jedno z największych w Inowrocławiu
a co za tym idzie wszystkie zabiegi są na miejscu w budynku, oczywiście stołówka też na wieczorki taneczne można wyjść do
Zdrojowej w parku Zdrojowym, oraz innych lokali. Pokoje 2 osobowe z balkonem oraz węzłem sanitarnym, czajnikiem, telewizorem (odpłatnie). Obsługa dość miła.
Informacje które przekazuje mam od męża która niedawno tam przebywał i był zadowolony z pobytu.
Pozdrawiam i życzę dobrego wypoczynku. IE :) :) :)

PS. w razie jakiś pytań proszę o mail.
Witam Irenae . Dzięki za odpowiedz pocieszyłaś mnie ,że jest ok, zapytaj się męza co można zawiedzić w sobote i w niedzielę i czy na miejscu basen. A na te wieczorki taneczne daleko ?
irenae
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

WITAM !!!

Zgodnie z obietnica odpowiadam na pytania:
jeśli chodzi o zwiedzanie Inowrocławia to spacery po parku Zdrojowym, oraz Tężniach. Organizowane są wycieczki do Gniezna, Torunia, Kruszwicy,
Lichenia.
Basen jest na miejscu w KUJAWIAKU.
Natomiast jeśli chodzi o tańce to w Energetyku-Marmurowa 300 m., Zdrojowa 200 m, Przy Tężniach 300 m.

Jeszcze raz życzę miłego pobytu pozdrawiam. IE. :)
lucy27
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dzisiaj dostałam dokładny adres mojego wyjazdu to: NZOZ '' SOLANKI "" Uzdrowisko Inowrocław Zespół Sanatoryjno - Szpitalny '' KUJAWIAK'' spytaj się męża co o tym sądzi gdybyś odpowiedziała byłabym Ci wdzięczna bo jakoś na forum oceń sanatorium ludziska jakoś nie kwapią się z odpowiedzią :) Pozdrawiam :)
irenae
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

WITAJ !!!

Mój mąż był w tym sanatorium w 2007 w ramach prewencji rentowej ZUS i wtedy nazwa brzmiała'
SOLANKI Uzdrowisko Inowrocław sp zoo NZOS O/Rehabilitacji Kardiologicznej Prewencji Rentowej ZUS
ul. Al. Powstańców 9-13 INOWROCŁAW. (nie wiem czy o to Ci chdziło). Myśle że jest to samo co masz skierowanie.
Nazwa mogła się trochę zmienić , leczą na różne schorzenia sprawdź w internecie. !!
pozdrawiam Irenae.
lucy27
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

A czy nikt nie jedzie do Senatorium Solanki- Kujawiak do Inowrocławia w okresie od 15.11.2012 do 06.12.2012 :?:
lucy27
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Czy jedzie ktos samochodem z małopolski do Inowroclawia w dniu 14 lub 15 listopada ?
Doroz janusz
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 lis 2012 20:09

Post autor: Doroz janusz »

jadę w dniu 14 11 2012 z Dąbrowy G pszez częstochowe az kąd ty chcesz jechać napisz mi lub zadzwoń mój tel 608079381 dzwon i puytai
ODPOWIEDZ