kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2012 18:44

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: halinka03 »

Witaj Atina bardzo dziękuję za pocieszenie że listopad to jednak dobry miesiąc na odpoczynek i na spędzanie go w gronie ludzi na pewno będzie wesoło i fajnie więc o żadnej depresji mowy nie ma masz rację trzeba się dostosować i koniec i tego będę się trzymać dzięki za wsparcie - pozdrawiam ;)
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2012 18:44

Post autor: halinka03 »

Bożenko witam wiesz ja też nie jestem zadowolona z listopada ale już raz byłam w lutym i dałam rade ale pociesza mnie myśl że będąc w sanatorium z dużą grupą ludzi na pewno będzie wesoło fajnie i o żadnej depresji mowy być nie może .......... trzeba myśleć pozytywnie i cieszyć się z każdej fajnej chwili w życiu ............. mimo wszystko pozdrawiam i życzę abyś ten nieszczęsny listopad przeżyła w miarę pogodnie i na wesoło ;)
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: iwcia »

Krystyno :) Gratulacje! Ciechocinek to chyba fajne uzdrowisko.Choc to dziwne, że tak szybko Cie powiadomiono, dopiero wrzesień, a skierowanie na grudzień.Masz okazję odpocząć od corocznych obowiązków związanych ze świętami, w tym roku będziesz obsługiwana :) , tym bardziej,ze pobyt jest z mężem.A dzieci napewno wykażą wyrozumiałość.Pozdrawiam :)
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: iwcia »

Halinko03 :) , jesli masz już numer ok.tysiąca, to z pewnością Twoje czekanie sie kończy, lada dzień pochwalisz sie nam dokąd i kiedy jedziesz :) .I jest nadzieja na pażdziernik....
Czego Ci gorąco życzę. :)
BOZENA196711
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 sie 2012 22:15

Post autor: BOZENA196711 »

Witajcie :) Zajrzałam dziś jeszcze raz w przeglądarkę. [email] dni temu miałam numer 15400 a teraz 14693. Czy to możliwe żeby w ciągu 2 dni aż 700 osób....? Na początku wlokło się to niemiklosiernie zaczynałam w maju od numeru 45000. A powiedzcie mi (te dziewczyny co złożyły wniosek tak jak ja maj 2011 ) czy wy już dostałyście spowrotem te paiery celem ponowienia wniosku??? Bo ja jeszcze nic nie dostałam
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

Witajcie dziewczyny :) Bardzo dziekuję za wsparcie,zdaję sobie sprawę ze grudzień to nie najlepsza pora na sanatorium no ale co my możemy :( jak chcemy lepszą porę to niestety prywatnie.Ale nie ma się co przejmować mam nadzieję ze będzie fajnie,martwi mnie tylko to ze nie ma nigdzie informacji o tym sanatorium.Mam nadzieję ze ktoś był w tym sanatorium i napisze o nim coś dobrego ;) pozdrawiam wszystkich oczekujących :D
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

Bożena196711, składałam wniosek maj2011 i do tej pory nie otrzymałam do weryfikacji, wiec czekam :) pozdrowionka .
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

BOZENA196711 pisze:Witajcie :) Zajrzałam dziś jeszcze raz w przeglądarkę. [email] dni temu miałam numer 15400 a teraz 14693. Czy to możliwe żeby w ciągu 2 dni aż 700 osób....? Na początku wlokło się to niemiklosiernie zaczynałam w maju od numeru 45000. A powiedzcie mi (te dziewczyny co złożyły wniosek tak jak ja maj 2011 ) czy wy już dostałyście spowrotem te paiery celem ponowienia wniosku??? Bo ja jeszcze nic nie dostałam
witaj Bożenko :) weryfikacja dokumentów będzie jak minie 18 m-cy,podejrzewam ze dostaniesz w listopadzie,u mnie tak było ale za 2 tygodnie znów wskoczyłam na listę.pozdrowionka :)
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

halinka03 pisze:Witam Cię Krystyno już masz swój przydział i jesteś spokojna a ja ciągle czekam dziwnie się ułożyło ja mam numer 1050 i jeszcze nic a Ty miałaś dość wysoki bo ponad 3000 tys i już koniec czekania jeśli chodzi o termin przed świąteczny no cóż spędzisz go z dala od najbliższych ale skoro tak się złożyło trudno nie ma co żałować raz też można spróbować poza domem ...................... nie ma powodu się zamartwiać ;) ciągle mi mówiłaś że dostaniesz grudzień i masz ....... a ja ciągle patrzę w swoją przegladarkę ....... i tak się wlecze ............ jak tylko coś się zmieni w mojej przeglądarce zaraz napiszę ................... pozdrawiam Cię Krysiu - jak tylko będę miała swój przydział będziemy pisały o przygotowaniach do wyjazdu :D też dobry powód żeby pisać pa pa
Witam Cię Halinko :) ty tez licz ze w każdej chwili dostaniesz swój przydział, sama jestem ciekawa gdzie dostaniesz :?: ale życzę Ci byś dostała super sanatorium i fajną miejscowość :) koniecznie napisz jak tylko dostaniesz przydział? oczywiście ze będziemy dalej pisać o przygotowaniach do wyjazdu ;) a jak wrócimy to napiszemy o wrażeniach.Pozdrowionka :D
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Yoko91 pisze:Bożena196711, składałam wniosek maj2011 i do tej pory nie otrzymałam do weryfikacji, wiec czekam :) pozdrowionka .
Zgłaszam się jako kolejna oczekująca na wyjazd.Wniosek składałam w maju 2011 -termin oczekiwania 18 msc i obecnie mam nr 25062 -czyli ? dużo osób przede mną .Na razie nic nie dostałam papierów z NFZ .
Zastanawiam się na kiedy mi przypadnie wyjazd ? Jestem ze śląskiego.
Zablokowany