Niezbędnik pań,wybierających się do sanatorium

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Re: Niezbędnik pań,wybierających się do sanatorium

Post autor: dzi »

Młodzież tak ma.Na złość dorosłym odmraża sobie uszy. Kiedyś Kruszynko wyrośniesz z tego. Pozostaną czerwone uszy :).
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Nie wiem ile w tym prawdy, ale dzisiaj mówiono w Daglezji, że popadał deszcz ze śniegiem. W Krynicy pada.....
Kruszynko, walizkę należało nadać odpowiednio wcześniej. Jeśli w międzyczasie jest week więc dostawa się opóźnia. Pozdrawiam
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

W Krynicy w/g prognoz nie będzie takiego spadku temperatury jak w Zakopanem. W ciągu najbliższych dni trochę popada
deszcz, trochę powieje więc bluza z kapturem wystarczy. Po 24 września w dzień zdecydowanie powyżej 20 stopni i tak do
pierwszych dni października. Kruszynka jedzie z bagażem, by móc obdzielić ciuchami te panie, które swoje wysłały pocztą :).
forumowicz

Dzi,
w Krynicy ciągle pada :cry: i mnie zaraz nastrój się pogorszy. Deszcz pada w różnych kierunkach, nie można się ochronić :roll: . Proszę, obserwuj portale pogodowe i donieś co i jak. Dzisiaj pozostaje wyjście do kina "Jaworzyna". Pozdrawiam. Basia :)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Basiu wrzesień jest miesiącem w Krynicy z najmniejszą ilością opadów - wejdź sobie na stronę METEOPROG i wpisz Krynica
SAMEGO SŁONECZKA :)
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Margot - Basia w Krynicy trafiła na te nie liczne dni wrześniowe bez słońca :). Będzie dobrze Basiu, ten tzw front deszczowy szybko przeszedł przez Polskę z północy na południe.Jutro powinno w Krynicy być lepiej. Ne masz innego wyjścia tylko się
przystosować :). Jeśli nie lubisz na zewnątrz takiej aury to dzisiaj o 19.00 w Sali Koncertowej Pijalni Głównej Koncert
Żyję aby śpiewać ( w tam roku bilet 10 zł). A w sobotę bezpłatnie na deptaku o 15.30 obejrzysz i wysłuchasz koncertu zespołu Diamond Duo.
forumowicz

Dziękuję Dzi. Wczoraj z powodu deszczu ominął mnie wieczorny koncert ballad rosyjskich. Dzisiaj po obiedzie schodzę na dół, choćby w deszczu ;) .
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Gdybyś wybrała kino to przy Piłsudskiego 19 bardzo kameralna 50 osobowa sala z dobrą aparaturą wyświetlającą
aktualne filmy.
- Dzisiaj ostatnia projekcja filmu "Faceci od kuchni" o 14.15.
- A później o 16.00 i o 20.00 dzisiaj i przez cały tydzień projekcja niezłej komedii USA prod.2012 z Meryl Streep "Dwoje do poprawki". O takim trzydziestoletnim małżeństwie, które oczekuje poprawy...:).
- A jeszcze dzisiaj o 18.00 ze Stallone "Niezniszczalni 2" (2012r.)
Gdybyś chciała 3D to od jutra przez tydzień "Dzwoneczek i sekret magicznych skrzydeł" o 14.00 i 18.00..ale to raczej
dla młodszych...
Ceny biletów - kilkanaście zł.
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Asik »

Witam,
ponieważ dopiero zaczynam swoją sanatoryjną przygodę więc nie mam doświadczenia w pakowaniu na taką okazję. Zaczęłam już zastanawiać się co ze sobą zabrać choć wyjazd dopiero w nowym roku. Dobrze, że jadę samochodem więc miejsca mam dość a lista już spora. :P
Ale o zatyczkach do uszu nie pomyślałam :lol: :lol:
forumowicz

Zatyczki do uszu hiciorem niezbędnika sanatoryjnego, dobre, dobre :lol:
A Tobie Dzi dziękuję, za aktualny repertuar kinowy. Dopiero wróciłam w strugach deszczu z koncertu w Pijalni. Piękne doznania muzyczne pozwoliły mi odżyć, jak stokrotce słońce. Teraz do jadalni zaniosę laptopa z muzyką, żeby było miło. Są i tacy, którzy z powodu stromego podejścia nie wyjdą do miasta na tańce.

A' propos niezbędnika - jeśli jedziecie w nieznane dotychczas miejsce, weźcie kilka ulubionych płyt, a DJ z pewnością je zagra ;) :D Pozdrawiam serdecznie
ODPOWIEDZ