Stalowa Wola Poradnia Leczenia Osteoporozy i narządu Ruchu

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Stalowa Wola Poradnia Leczenia Osteoporozy i narządu Ruc

Post autor: dziunia60 »

monikaaa pisze:Ja byłam w pokoju 8-dół, pokój 4-osobowy, okna od strony północnej, więc słońca nie było. Życzę Ci takiego towarzystwa, takich świetnych ludzi, jakich ja spotkałam ... I głowa do góry - będzie dobrze :D
Jak ja byłam to 8 była 3 osobowa a ja byłam w 14- dół z oknem w suficie pokój 2 osobowy. To znaczy że zagęszczają :lol: :lol: :lol: :lol:
odimer
Na forum od: 02 wrz 2014 14:36
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: odimer »

Dzięki serdeczne - to zdecydowanie coś dla mnie...
A czy kto jedzie teraz (od 14 września) do SW?
monikaaa
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 kwie 2014 12:28
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: monikaaa »

dziunia60 pisze:
monikaaa pisze:Ja byłam w pokoju 8-dół, pokój 4-osobowy, okna od strony północnej, więc słońca nie było. Życzę Ci takiego towarzystwa, takich świetnych ludzi, jakich ja spotkałam ... I głowa do góry - będzie dobrze :D
Jak ja byłam to 8 była 3 osobowa a ja byłam w 14- dół z oknem w suficie pokój 2 osobowy. To znaczy że zagęszczają :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale takim składem osobowym zagęścili, że nie zamieniłabym się na żadną dwójkę czy trójkę. PS. Aga, Halinka, Gosia - pozdrawiam Was mocno i serdecznie :serce: