kolejka do sanatorium...
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Re: kolejka do sanatorium...
http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... it=wniosek
Witam. Jakbym tylko dostał sanatorium w górach narty do auta i cóż więcej chcieć . Zabiegi, stok. No ale cóż nie wiem co dostane, mimo ze lekarz wpisał w skierowaniu góry. Pozdrawiamiwcia pisze:Tak, pamiętam te komitety kolejkowe, bylam wtedy młoda dziewczyna, nie było lekko, lecz mimo to wspominam te czasy z uśmiechem.Towar zdobywało sie "spod lady",wszystko było na wagę złota.I jaka radość kiedy już upragniona rzecz lub produkt znalazł sie w naszym mieszkaniu. Obecnie rynek jest nasycony, a jesli mamy broblem, to raczej z kasą. Dziś w ogonkach oczekujemy najczęściej do lekarza, na poczcie.Ale najprzyjemniejsza jest kolejka do.... sanatorium.Jesli jeszcze czekamy w towarzystwie forumowiczow,tym szybciej upływa nam czas.
![]()
Zgadzam sie, ze zima to dobra pora na uzdrowisko,a jesli do tego przypadna góry, cóż wiecej marzyć.Kocham góry o każdej porze roku.
Pozdrawiam wszystkich oczekujących
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 12 razy
-
Krystyna60
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 13 sie 2012 16:10
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 2
halinko03halinka03 pisze:Witam w piękny niedzielny dzień wszystkich oczekujących na swoją kolej ja już się doczekałam swojego skierowania i jestem szczęśliwa ale będę tu czasem zaglądać ..... mam prośbę może ktoś był z Was w Kołobrzegu w Arce to proszę o kilka słów opinii ..... wszędzie piszą że super że fajnie ale konkretnie to nie ma żadnych danych ... powoli szykuję się do wyjazdu i życzę żebyście też dostali swoje skierowania jak najszybciej pozdrawiam gorąco ................. Krysiu odezwij się proszę ...
-
samanta
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 29 lip 2012 16:55
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
Pozdrawiam
-
iwcia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 mar 2012 13:55