kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: administrator »

Temat o dokładnie takim tytule jest tu:
http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... it=wniosek
dobrusia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2011 14:07

Post autor: dobrusia »

ja mialam nr 36ooo dostalam skierowanie po upływie 22 miesięcy:)
meteo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2012 18:06

Post autor: meteo »

iwcia pisze:Tak, pamiętam te komitety kolejkowe, bylam wtedy młoda dziewczyna, nie było lekko, lecz mimo to wspominam te czasy z uśmiechem.Towar zdobywało sie "spod lady",wszystko było na wagę złota.I jaka radość kiedy już upragniona rzecz lub produkt znalazł sie w naszym mieszkaniu. Obecnie rynek jest nasycony, a jesli mamy broblem, to raczej z kasą :D . Dziś w ogonkach oczekujemy najczęściej do lekarza, na poczcie.Ale najprzyjemniejsza jest kolejka do.... sanatorium.Jesli jeszcze czekamy w towarzystwie forumowiczow,tym szybciej upływa nam czas. :D
Zgadzam sie, ze zima to dobra pora na uzdrowisko,a jesli do tego przypadna góry, cóż wiecej marzyć.Kocham góry o każdej porze roku.
Pozdrawiam wszystkich oczekujących :D
Witam. Jakbym tylko dostał sanatorium w górach narty do auta i cóż więcej chcieć . Zabiegi, stok. No ale cóż nie wiem co dostane, mimo ze lekarz wpisał w skierowaniu góry. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

U mnie, w ciągu trzech miesięcy spadło ponad 9 tysięcy :D ups - wierszyk, ale i tak numer powyżej 30000. Może teraz z lekka przyspieszy ;)
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2012 18:44

Post autor: halinka03 »

Witam w piękny niedzielny dzień wszystkich oczekujących na swoją kolej ja już się doczekałam swojego skierowania i jestem szczęśliwa ale będę tu czasem zaglądać ..... mam prośbę może ktoś był z Was w Kołobrzegu w Arce to proszę o kilka słów opinii ..... wszędzie piszą że super że fajnie ale konkretnie to nie ma żadnych danych ... powoli szykuję się do wyjazdu i życzę żebyście też dostali swoje skierowania jak najszybciej pozdrawiam gorąco ................. Krysiu odezwij się proszę ...
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

halinka03 pisze:Witam w piękny niedzielny dzień wszystkich oczekujących na swoją kolej ja już się doczekałam swojego skierowania i jestem szczęśliwa ale będę tu czasem zaglądać ..... mam prośbę może ktoś był z Was w Kołobrzegu w Arce to proszę o kilka słów opinii ..... wszędzie piszą że super że fajnie ale konkretnie to nie ma żadnych danych ... powoli szykuję się do wyjazdu i życzę żebyście też dostali swoje skierowania jak najszybciej pozdrawiam gorąco ................. Krysiu odezwij się proszę ...
halinko03 :D i ja Cię witam w piękny niedzielny wieczór :D Halinko oczywiście ze będę się odzywać aż do chwili wyjazdu ;) Jak już pisałam wcześniej .... to nad morzem jest o każdej porze roku super.Ja byłam na przełomie Luty marzec, byłam Kołobrzegu w Kombatancie :?: i powiem Ci ze opinie o tym sanatorium były niepochlebne, na miejscu dopiero przekonałam się ze trzeba jechać i samemu przekonać się, mnie bardzo się podobało,było super do tej pory wspominam tamte sanatorium ;) A teraz jak wiesz jadę do Ciechocinka do Grażyny i prawie żadnych opinii nie ma,ale mam nadzieję ze będzie dobrze.Halinko jak przyjedziemy to opiszemy wrażenia ;) Pozdrawiam Ciebie i wszystkich na tym forum :D
samanta
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2012 16:55
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: samanta »

Witam wszystkich kolejkowiczów ! Jestem bardzo ciekawa jak przedstawia się kolejka w Małopolsce ,jasne ,że w zależności od profilu w różnym tempie się przesuwa, ale podzielcie się swoimi spostrzeżeniami ,proszę. :roll: . Ja czekam od listopada 2011 z numerem przeszło 46 tys. teraz mam 25900 :shock: i jeszcze końca nie widać !
Pozdrawiam
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: iwcia »

Meteo, ja na wniosku zawsze mam wpisane przez lekarkę "góry", ale to nie jest wiążące dla funduszu.W tym roku wyslano mnie nad morze.Byłam nieco zawiedziona, ale pobyt w tym uzdrowisku wynagrodził mi wszystko i zmienił moje nastawienie do przyszłych ewentualnych wyjazdow.Góry czy morze, wszystko jedno, jeśli wracam zadowolona i z naładowanymi akumulatorami. :D
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: iwcia »

Violet58 :) możesz być zadowolony, bo wynika z tego,że u Ciebie w ciągu miesiąca srednio schodzi 3000.Ja sprawdzilam po dwóch miesiącach, mój numer zmalał tylko o 4000.Ale z moich obserwacji podczas ostatniego czekania wynika,że w porze zimowej numerki szybciej się przesuwają. :D
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

iwcia, dziś sprawdziłam w przeglądarce mam nr 19.689 , może ktoś ma podobny lub zbliżony :) :?:
Zablokowany