Czy sanatoria maja sens??

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Czy sanatoria maja sens??

Post autor: forumowicz »

pytam,bo Twoje poglądy mi się podobają
forumowicz

zresztą co ja będę pisał ,tutaj jest wielu fachowców w każdej dziedzinie,na pewno p.Moczyk czy kolega MIX wytłumaczą to najlepiej,jak oni nie dadzą rady,to zwróć się z zapytaniem do Robercika!
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

Czy sanatoria maja sens??
też zadawałam sobie takie pytanie gdy dostałam pokój dwuosobowy z kobietą która była na nie,właściwie do wszystkiego co działo sie dookoła nas,wszyscy wg.niej robili cos nie tak, po kilku dniach chciałam tylko jednego wrócic do domu!Ale obok byli przeciez ''normalni''kuracjusze którzy przygarneli mnie do siebie i do konca turnusu wszystko sie zmieniło,do pokoju wracałam tylko na nocleg.Teraz mam jedną zasadę zawsze biore jedynkę i mam święty spokój!może ktoś kto dzielił z Tobą pokój myslał podobnie? :roll:
Awatar użytkownika
Mirabella
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 lut 2012 20:55
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Mirabella »

Marinapisała o sanatorium z ZUS.......tu się nic nie płaci,nawet zwracają pieniądze za przejazd.
Moim zdaniem ma rację.
ZUS wysyła ludzi młodych rokujących powrót do pracy(nieliczni myślą o zabiegach, większość myśli że jest na darmowych wczasach).

Byłam na turnusie gdzie było podobnie.
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Miłe panie.... czy aby na pewno nic się nie płaci????
Spytajcie pracodawcy jaką składkę odprowadza -ał za Was do ZUS.
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

Ciesze się Max że morze dotarło do Krynicy bo będę mieć blisko na plażę :lol: :lol:
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

mari, nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, nie podobają mi się twoje poglądy, wyjście na dansing to taka straszna zbrodnia :?: byłam i żadnego pijaństwa nie widziałam. :evil:
forumowicz

Max przystojniaczku ,mówiłam Tobie opuść tę lewa rękę a Ty nie i popsułeś zdjątko ;) :lol:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Do mari....no cóż to Twoja opinia ,ale każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie. Powiem tak też widziałam pokoje bardzo nietrzeźwych kuracjuszy z ZUS ,ale nie można wszystkich mierzyć jedną miarą,bo w ten sposób mogłabym urazić również osoby z forum które były na turnusach w ramach prewencji ZUS.Wyraziłaś chyba zbyt pochopnie opinie po jednorazowym wyjeździe do sanatorium...a nie ma chyba nic bardziej przyjemnego jeśli ktoś lubi od tańca !.. :D Pozdrawiam wszystkich ze zdrowym podejściem do życia :)
forumowicz

Zwariowałam kiedyś i dzieliłam pokój kiedyś z nieznaną mi panią ,nigdy wiecej !!!!!!!!!! Wolałabym juz z panem ups :lol:
ODPOWIEDZ