Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
zresztą co ja będę pisał ,tutaj jest wielu fachowców w każdej dziedzinie,na pewno p.Moczyk czy kolega MIX wytłumaczą to najlepiej,jak oni nie dadzą rady,to zwróć się z zapytaniem do Robercika!
Czy sanatoria maja sens??
też zadawałam sobie takie pytanie gdy dostałam pokój dwuosobowy z kobietą która była na nie,właściwie do wszystkiego co działo sie dookoła nas,wszyscy wg.niej robili cos nie tak, po kilku dniach chciałam tylko jednego wrócic do domu!Ale obok byli przeciez ''normalni''kuracjusze którzy przygarneli mnie do siebie i do konca turnusu wszystko sie zmieniło,do pokoju wracałam tylko na nocleg.Teraz mam jedną zasadę zawsze biore jedynkę i mam święty spokój!może ktoś kto dzielił z Tobą pokój myslał podobnie?
Marinapisała o sanatorium z ZUS.......tu się nic nie płaci,nawet zwracają pieniądze za przejazd.
Moim zdaniem ma rację.
ZUS wysyła ludzi młodych rokujących powrót do pracy(nieliczni myślą o zabiegach, większość myśli że jest na darmowych wczasach).
mari, nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, nie podobają mi się twoje poglądy, wyjście na dansing to taka straszna zbrodnia byłam i żadnego pijaństwa nie widziałam.
Do mari....no cóż to Twoja opinia ,ale każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie. Powiem tak też widziałam pokoje bardzo nietrzeźwych kuracjuszy z ZUS ,ale nie można wszystkich mierzyć jedną miarą,bo w ten sposób mogłabym urazić również osoby z forum które były na turnusach w ramach prewencji ZUS.Wyraziłaś chyba zbyt pochopnie opinie po jednorazowym wyjeździe do sanatorium...a nie ma chyba nic bardziej przyjemnego jeśli ktoś lubi od tańca !.. Pozdrawiam wszystkich ze zdrowym podejściem do życia