Lądek Zdrój - TROJAN-

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Mirasek40
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 sie 2012 20:28

Lądek Zdrój - TROJAN-

Post autor: Mirasek40 »

Szkoda Słów !!!!! To co w Trojanie czlowiek zobaczyl na miejscu jaka jest prawda to przechodzi ludzkie pojecie.............Juz niebawem beda dostepne Fotki z tego "szpitala" rzekomo szpitala hihihi Biegajacy wszedzie pies pod nogami kuracjuszy w stołówce , Handlujące kobiety wewnatrz Szpitala..........Gdzie dla Kuracjiuszy nie ma miejsca na siedzenie nawet ........Bo to targowisko Wewnetrzne......No i Oczywiscie Personel Szpitala sie na to godzi i nic nie mowi..........A Jak Czlowiek sie odezwie to dostanie Reprymende.............Wiec Jaki Morał???? Najlepiej Sie Nie Odzywać Wcale !!!!! Tylko Pozwolić im na Wszystko.........Reszta rowniez sie nie odezwie bo ???? Boi sie???
Pozdrawiam Nastepnych Kuracjiuszy Trojana w Lądku Zdroju..................Nie tylko ja jestem zniesmaczony.........
Mirasek40
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Re: Lądek Zdrój - TROJAN-

ZDJĘCIA JUŻ NIEBAWEM UKAZYWAĆ SIĘ BĘDĄ NA INTERNECIE ......................
buziaczekpsz
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2012 17:08

Post autor: buziaczekpsz »

Widocznie coś Ci Mirasek nie spasowało. Moja ekipa była na poprzednim turnusie i z żalem wyjezdzalismy!!!!!!
Warunki jak to warunki Zusowskie...
Jeśli nie spotkales tam ludzi wartych uwagi to Ci wspolczuje.
Towarzystwo robi swoje! Wiec nie narzekaj bo podam ci liste 130 ludzi ktorzy nie powiedza zlego słowa ;) :)
Mirasek40
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Ty wiesz swoje ................ja wiem swoje..........Moja dobra rada ...dla ciebie nie neguj kogos !!
Awatar użytkownika
Maria...
Na forum od: 21 lut 2012 20:46

Post autor: Maria... »

Mirasek to z tych co ponarzekać muszą bo inaczej chorzy by byli...Ja byłam w Trojanie i nie narzekam. Panie owszem handlują lecz sporadycznie a z tą ciszą nocną to lekka przesada.Jeżeli się nie potrafi dostosować do warunków to peszek...Trzeba było Mirasku sobie wczasy wykupić może wtedy byłbyś zadowolony. Pozdrawiam:)
lilka2001
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 paź 2011 13:55
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: lilka2001 »

Na temat Trojana już się wypowiadałam, więc nie będę się powtarzać. Z najświeższych wieści śpieszę donieść, że ZUS wysyła tam swoich pacjentów tylko do końca bieżącego roku, ponieważ Trojan nie spełnił warunków konkursu i ZUS nie podpisał z Trojanem dalszej umowy. HURA!
zbych
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2010 21:20

Post autor: zbych »

[email].pl pisze:Na temat Trojana już się wypowiadałam, więc nie będę się powtarzać. Z najświeższych wieści śpieszę donieść, że ZUS wysyła tam swoich pacjentów tylko do końca bieżącego roku, ponieważ Trojan nie spełnił warunków konkursu i ZUS nie podpisał z Trojanem dalszej umowy. HURA!
Nie wiem jak jest w TROJANIE bo tam nie byłem, ale niepodpisanie umowy niekoniecznie musi świadczyć o złym stanie ośrodka. Jakieś kilkanaście dni temu czytałem na tym forum informację, że sanatorium "Nauczyciel" w Szczawnicy nie ma podpisanej umowy z NFZ na rok 2013 i bardzo się zdziwiłem. Byłem w tym sanatorium ostatni raz w tym roku w maju i nie mam żadnych zarzutów. Sanatorium pięknie położone, po remoncie, pokoje czyściutkie, z łazienkami, z balkonami i pięknym widokiem na pasmo Pienin, z telewizorami, piękna nowoczesna kuchnia, ładna stołowka, dobre, smaczne jedzenie, zabiegi na miejscu, jedyny mankament to brak własnej kawiarenki i brak basenu. Całkiem możliwe, ze NFZ zaoferował stawki nie do przyjęcia??? :oops:
lilka2001
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 paź 2011 13:55
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: lilka2001 »

Zbych, ja nie o złym stanie ośrodka pisałam tylko o usytuowaniu ośrodka, o empatii personelu medycznego i kompetencji dietetyczki.
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 11 razy

Post autor: violet58 »

Do Zbycha
Trochę nie w temacie postu, ale w kwestii sprostowania. To nie NFZ, a ZUS nie podpisał umowy z "Hutnikiem", "Papiernikiem" i "Nauczycielem" w Szczawnicy - ponoć poszło o kriokomorę.
zbych
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2010 21:20

Post autor: zbych »

[email].pl pisze:Zbych, ja nie o złym stanie ośrodka pisałam tylko o usytuowaniu ośrodka, o empatii personelu medycznego i kompetencji dietetyczki.
To źle cię zrozumiałem- bez urazy. Chodziło mi jedynie o to, że fakt niepodpisania kontraktu może mieć różne przyczyny. :D
ODPOWIEDZ