Lądek Zdrój - TROJAN-
Lądek Zdrój - TROJAN-
Pozdrawiam Nastepnych Kuracjiuszy Trojana w Lądku Zdroju..................Nie tylko ja jestem zniesmaczony.........
Re: Lądek Zdrój - TROJAN-
-
buziaczekpsz
- Kuracjusz

- Na forum od: 21 cze 2012 17:08
Warunki jak to warunki Zusowskie...
Jeśli nie spotkales tam ludzi wartych uwagi to Ci wspolczuje.
Towarzystwo robi swoje! Wiec nie narzekaj bo podam ci liste 130 ludzi ktorzy nie powiedza zlego słowa
-
lilka2001
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 14 paź 2011 13:55
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
Nie wiem jak jest w TROJANIE bo tam nie byłem, ale niepodpisanie umowy niekoniecznie musi świadczyć o złym stanie ośrodka. Jakieś kilkanaście dni temu czytałem na tym forum informację, że sanatorium "Nauczyciel" w Szczawnicy nie ma podpisanej umowy z NFZ na rok 2013 i bardzo się zdziwiłem. Byłem w tym sanatorium ostatni raz w tym roku w maju i nie mam żadnych zarzutów. Sanatorium pięknie położone, po remoncie, pokoje czyściutkie, z łazienkami, z balkonami i pięknym widokiem na pasmo Pienin, z telewizorami, piękna nowoczesna kuchnia, ładna stołowka, dobre, smaczne jedzenie, zabiegi na miejscu, jedyny mankament to brak własnej kawiarenki i brak basenu. Całkiem możliwe, ze NFZ zaoferował stawki nie do przyjęcia???[email].pl pisze:Na temat Trojana już się wypowiadałam, więc nie będę się powtarzać. Z najświeższych wieści śpieszę donieść, że ZUS wysyła tam swoich pacjentów tylko do końca bieżącego roku, ponieważ Trojan nie spełnił warunków konkursu i ZUS nie podpisał z Trojanem dalszej umowy. HURA!
-
lilka2001
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 14 paź 2011 13:55
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękowano: 11 razy
Trochę nie w temacie postu, ale w kwestii sprostowania. To nie NFZ, a ZUS nie podpisał umowy z "Hutnikiem", "Papiernikiem" i "Nauczycielem" w Szczawnicy - ponoć poszło o kriokomorę.
To źle cię zrozumiałem- bez urazy. Chodziło mi jedynie o to, że fakt niepodpisania kontraktu może mieć różne przyczyny.[email].pl pisze:Zbych, ja nie o złym stanie ośrodka pisałam tylko o usytuowaniu ośrodka, o empatii personelu medycznego i kompetencji dietetyczki.