Gdzie po siarkę dla zdrowia i urody

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
buziaczekpsz
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2012 17:08

Re: Gdzie po siarkę dla zdrowia i urody

Post autor: buziaczekpsz »

POLECAM LĄDEK ZDRÓJ! REWELACYJNE ZABIEGI ! PROSZE SOBIE POCZYTAC NA STRONIE UZDROWISKA LADEK DŁUGOPOLE;)
WARTO! :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dziękuję za wskazówki i cenne opinie. Wypada odwiedzić wszystkie uzdrowiska tu prezentowane. Myślę, że zacznę od... Buska. Pozdrawiam :)
forumowicz

właśnie od wczoraj kąpie swój tyłek w siarce w Swoszowicach,podobno do wanny wlewają 80% siarki!
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

buziaczekpsz, byłam polecam zabiegi w Wojciechu rewelacja :!: Przyjechałam zrelaksowana :) :) :)
forumowicz

Max, sympatyczny Kolego uważaj żeby Ci nie spaliło... ;) byłaby szkoda ogromna :oops: Pozdrawiam
forumowicz

No,no , Max ...,coś w tym jest...!!! Basia troszczy się o Twoje klejnoty...ach...!!! ;)
forumowicz

Mix, zazdrosny :?: Nie wierzę własnym oczom :o :o :o
forumowicz

Hej MAX, jak samopoczucie po kąpieli siarkowej:?: :?: :?: Jak przeżyjesz, to i ja się zdecyduję ;) :roll: Pozdrawiam
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Basiu nie chciałbym Cię widzieć po kąpieli siarkowej tu i ówdzie :) wypalonej.... Może dolej więcej wody do
80% kwasu :) Wiesz, że jakiś czas po namaczaniu nie wskazane mycie się ? Później w grupie łatwo rozpoznać po zapachu
kwasobiorców. Może będziesz zionąć jak smok wawelski siarą, ale smok (smoczyca ?)nie używał(a) kosmetyków :).
Tak mnie ciekawi zapach Versace Red Jeans albo Paris Hilton na podkładzie siarki ?
forumowicz

Dzi, do mojej siarkowej kuracji dojdzie dopiero za jakiś czas, ale może uda Ci "obwąchać" jakąś nimfę skropioną rzeczonymi "perfumami" znacznie wcześniej ;) ;) ;)
Jeśli chodzi o marki perfum, ostatnio smakuje mi Elizabeth Arden :D Pozdrawiam :D
ODPOWIEDZ