Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Nie chcialam nikogo tu urazic ale jesli juz urazilam to za to przeprazsam ja tez mysle ze nie ma sensu dalsze pisanie jak dalej nie mozesz pojac o co mi chodzi i nie bede tłumaczyc cały czas jedno i to samo, myslalam ze uzyskam tu pomoc ale grubo sie pomyliłam
rychu dobrze ze chociaz ty sluzysz tu pomoca.
Niestety ja nie wybieralam sobie miejsca pobytu w sanatorium wysyla mnie tam zus w ramach prewencji rentowej jestem od wrzesnia na zwolnieniu lekarskim po zlamaniu nogi i mam chorobe sudecka, lekarz orzecznik na ostatniej kontroli skierowal mnie sam do sanatorium ja najlepiej to wcalebym nie jechala z chodzeniem raczej nie mam problemu jakos pomalu sie krackam, w podeszlym wieku tez nie jestem a wrecz przeciwnie i zabardzo nie przeszkadza mi ze bede musiala gdzies chodzic na zabiegi, ale dzieki za rade moze sie przydac na przyszłosc
Ulusia,jadę do Papiernika w tym samym terminie i też ten wyjazd mnie stresuje bo jadę po raz pierwszy a opinie niezbyt dobre.Jak chcesz to skontaktujmy się przez meila lub telefonicznie adres mojego meila [email].pl ,bo na tym forum to chyba nie ma sensu dyskutować bo jakaś niezbyt miła atmosfera(oczywiście dotyczy to tylko niektórych)
pozdrawiam Ewelina
Witam byłem w papierniku w grudniu, i było naprawdę super:) Z zewnątrz budynek wygląda tak jaj wygląda mały remont by się przydał:) ale w środku jest czyściutko,wszystkie pokoje z łazienkami zabiegi większość na miejscu lecz na wodne trzeba chodzić do inhalatorium ok 10min drogi.Ulusia jak masz jakieś konkretne pytania to napisz. [email].pl
Ulusia , ręce opadają czytając Twoje posty. Nikt nie wybiera miejsca do Sanatorium. Wszyscy są w tej samej sytuacji..ale poco tyle zamieszania...
Zbychu , piszesz z sensem i bardzo logicznie , a ulusia..może niech się wybierze pod opieką, bo ma problem...40km. Ciekawe ile ma lat ? Amoże sanatorium dla dzieci ...to w inny temat
W Papierniku byłem w zeszłym roku w marcu. Pokoje dwu i trzy osobowe.Zabiegi część na terenie inne około 300m trzeba iść.Parking dla zmotoryzowanych nie płatny.Wyżywienie dobre.Czajnik elektryczny warto wsiąść ze sobą.Organizowane są też
wycieczki krajoznawczo - turystyczne.Jeśli masz inne pytania pytaj odpowiem.Pozdrawiam
czesc alusia ja też jestem na tym samym turnusie w papierniku. Jestem młody tak jak Ty więc nic się nie martw. Napisz jak coś na emaila piter_[email].pl