Sanatorium papiernik Szczawnica 03.02.2011

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ulusia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2011 10:05

Re: Sanatorium papiernik Szczawnica 03.02.2011

Post autor: ulusia »

Nie chcialam nikogo tu urazic ale jesli juz urazilam to za to przeprazsam ja tez mysle ze nie ma sensu dalsze pisanie jak dalej nie mozesz pojac o co mi chodzi i nie bede tłumaczyc cały czas jedno i to samo, myslalam ze uzyskam tu pomoc ale grubo sie pomyliłam
ulusia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2011 10:05

Post autor: ulusia »

rychu dobrze ze chociaz ty sluzysz tu pomoca.
Niestety ja nie wybieralam sobie miejsca pobytu w sanatorium wysyla mnie tam zus w ramach prewencji rentowej jestem od wrzesnia na zwolnieniu lekarskim po zlamaniu nogi i mam chorobe sudecka, lekarz orzecznik na ostatniej kontroli skierowal mnie sam do sanatorium ja najlepiej to wcalebym nie jechala z chodzeniem raczej nie mam problemu jakos pomalu sie krackam, w podeszlym wieku tez nie jestem a wrecz przeciwnie i zabardzo nie przeszkadza mi ze bede musiala gdzies chodzic na zabiegi, ale dzieki za rade moze sie przydac na przyszłosc
KiZ
Na forum od: 21 sty 2011 14:57

Post autor: KiZ »

Ulusia,jadę do Papiernika w tym samym terminie i też ten wyjazd mnie stresuje bo jadę po raz pierwszy a opinie niezbyt dobre.Jak chcesz to skontaktujmy się przez meila lub telefonicznie adres mojego meila [email].pl ,bo na tym forum to chyba nie ma sensu dyskutować bo jakaś niezbyt miła atmosfera(oczywiście dotyczy to tylko niektórych)
pozdrawiam Ewelina
Adamo1984
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 lis 2010 13:12

Post autor: Adamo1984 »

Witam byłem w papierniku w grudniu, i było naprawdę super:) Z zewnątrz budynek wygląda tak jaj wygląda mały remont by się przydał:) ale w środku jest czyściutko,wszystkie pokoje z łazienkami zabiegi większość na miejscu lecz na wodne trzeba chodzić do inhalatorium ok 10min drogi.Ulusia jak masz jakieś konkretne pytania to napisz. [email].pl
grudzien
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 maja 2010 16:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: grudzien »

Ulusia , ręce opadają czytając Twoje posty. Nikt nie wybiera miejsca do Sanatorium. Wszyscy są w tej samej sytuacji..ale poco tyle zamieszania...
Zbychu , piszesz z sensem i bardzo logicznie , a ulusia..może niech się wybierze pod opieką, bo ma problem...40km. Ciekawe ile ma lat ? Amoże sanatorium dla dzieci ...to w inny temat :D
szymon123415
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 29 maja 2010 07:36

Post autor: szymon123415 »

Ulusia ja bylam tam w lipcu 2010 napisz na [email].com to nawet zdjecia ci wysle.Ania
setka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2011 20:10

Post autor: setka »

W Papierniku byłem w zeszłym roku w marcu. Pokoje dwu i trzy osobowe.Zabiegi część na terenie inne około 300m trzeba iść.Parking dla zmotoryzowanych nie płatny.Wyżywienie dobre.Czajnik elektryczny warto wsiąść ze sobą.Organizowane są też
wycieczki krajoznawczo - turystyczne.Jeśli masz inne pytania pytaj odpowiem.Pozdrawiam
piotr
Na forum od: 04 lut 2011 13:07

Post autor: piotr »

czesc alusia ja też jestem na tym samym turnusie w papierniku. Jestem młody tak jak Ty więc nic się nie martw. Napisz jak coś na emaila piter_[email].pl
ODPOWIEDZ