Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj strass Ja gratuluję Tobie Krynicy i Wojskowego..ale to już wszystkim piszę co tam jadą
W Wojskowym masz na dole kawiarnie i są tańce..zespół gra całkiem dobrze..mi sie podobało i nie chodziłam i nie szukałam dalej
W Hawanie byłam raz..i do Artystycznej chodziłam tylko na kawę..raz chyba byłam..ale za duży tłok
Ale znajdziesz jeszcze wiele innych atrakcji które polecam...miłego wypoczynku...udanej kuracji i zabiegów...pozdrawiam
Ojtam,ojtam...staram się ...pisze na temat...i to co kogo interesuje pozdrawiam Ciebie serdecznie...i napisz do nas z pobytu w Krynicy..jak znajdziesz czas bedzie nam milo
Gosia, to będzie moje 3 tygodnie wypoczynku od wszystkiego- totalny luz.
Biorę tylko komórkę, która i tak praktycznie będzie wyłączona.
Piszesz,że ok grają w Wojskowym, tylko żeby było się z kim bawić?
Ostatnio jak byłam w sanatorium to było kiepsko, delikatnie mówiąc.
Strass:-) masz tyle lokali w Krynicy. ze na pewno cos znajdziesz dla siebie:-) Na tancach sie swiat nie konczy:-) masz tyle innych atrakcji krynickich:-) Gora Parkowa Jaworzyna:-) piękny deptak:-) zeby tobie czasu starczylo na zwiefzanie:-)
Jak się bedziesz nudzila wsiafaj w busa i na wycieczki jedż:-) polecam i pozdrawiam:-)
Przede wszystkim cenię sobie dobre towarzystwo
Jedyny minus- szybko zapada zmrok. Sorry, że nie odpisuję od razu, ale gonie po domu jak szczur po Pewexie!
Pakuję się, piorę, gotuję, sprzątam- można by rzec- człowiek orkiestra.
Bylam w Krynicy i wiosną i zima:-) zawsze jest tak samo:-) tylko w zimie trzeba zabrac inne rzeczy towarzystwo znajdziesz jestem tego pewna:-) zobaczysz juz przy posilku pierwszym utworzy sie paczka:-)
Tak, tak starss Małgosia wie, co pisze. Też tam byłam, wszystko potwierdzam Z kawiarenką na miejscu zimą wygoda niesamowita!!! Na pewno znajdziesz towarzystwo do tańca. Ale do Artystycznej też się wybierz- blisko!!
Pozdrawiam i zyczę dobrej kuracji i wypoczynku
Basia
Starss jeśli nie będziesz stroniła od ludzi to na pewno znajdziesz odpowiednie dla siebie towarzystwo i będziesz się świetnie bawiła jak ci pisze Gosia. Ja też byłem w Krynicy zimą i latem i zdecydowanie jestem za drugą opcją. Kafejki na świeżym powietrzu, muzyczka na deptaku czy tańce na ulicy mają swój urok i większe możliwości na spacery. Mieszkałem 200 m wyżej za wojskowym w Gwarku.