wyjazd do Ciechocinka Uzdr, Szpital Kliniczny 04.12-25.12.14

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 13:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 17

Re: wyjazd do Ciechocinka Uzdr, Szpital Kliniczny 04.12-25.1

Post autor: mercedes »

witaj Jagoda - masz racje znajda sie ludzie co jada z Twego NFZ ale zrozum ze nie wszyscy znaja to forum i wiedza o nim a Ty masz praktycznie 5 godz jazdy poc . wiec niedaleko w porownaniu np Krynicy zdroj lub okolic . milego pobytu ,milego towarzystwa udanyych wieczorkow tanecznych - pozdrawiam
Awatar użytkownika
jagoda_6765
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 cze 2009 21:42
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: jagoda_6765 »

Witaj mercedes :D moze masz racje ale niedawno bylam w Krynicy w odwiedzinach i wierz mi ze tez sie umeczylam ,a co do moich 5 godzin jady fakt ale w tym zalicze 3 jazdy roznymi pociagami , autobus a nie mowiac nic ze ,i na stacje musze dojechac a z bolacym kregoslupem i tobolkami nie jest tak lekko.pozdrawiam. pamietam jak jechalam pierwszy raz z pod Świecka az do Iwonicza to dopiero byla podroż w nocy wyjazd w nocy dojazd. :(
Jadwiga52
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 lis 2014 21:47

Post autor: Jadwiga52 »

hej witanko....nie narzekaj tak kochana....ja mogę pojechać.....do Świnoujscia przez Ciechocinek...i pośpiewamy....na deptaku w Cieechocinku od lat.. :!: :!: :!: :!: :!: :!: //muzyka
Awatar użytkownika
jagoda_6765
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Jadwiga dawaj ale pamietaj ze ja siadam w Rzepinie i przesiadam sie w Zbąszynku tam mozesz do mnie dołaczyc odwieziesz mnie zakwaterujesz pospiewamy a potem sobie morzesz jechac do swojego Baltyku :P :kwiat:
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 13:58
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: mercedes »

witam ponownie - Jadwiga masz zdrowie ganiajc do Krynicy w odwiedziny tam i z powrotem pociagiem srednio po 20 godz . wiec i do Ciechocinka dojedziesz a wrocisz moze czym bardziej wygodniejszym z jakims milym kierowca ;) - pozdrawiam
Awatar użytkownika
jagoda_6765
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

:D mercedes bardzo pocieszajace ale czego sie nie robi dla kogos wyjatkowego :kwiat:
casablanka83
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2009 22:58
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: casablanka83 »

witam Jagoda ja wyjezdzam w tym terminie i jade z Zielonej Gory wiec mysle ze sie spotakmy na miejscu - milej nocy - pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
jagoda_6765
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

casablanka83 jedziesz z Zielonej i mowisz ze sie spotkamy na miejscu znaczy ze podróż z Toba nie wchodzi w rachube :?: ? :( dziwne a spotkac sie chcesz na miejscu noz coz
kasia4672
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 30 lis 2014 21:28
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: kasia4672 »

jan19557 pisze:
jagoda_6765 pisze:CZY NAPRAWDE NIKT TAM NIE JEDZIE Z WOJ, LUBUSKIEGO A MOZE W TYM CZASIE WOGOLE CHODZ DO CIECHOCINKA .JANIE WPISALAM I NIC NIE WYSWIETLIŁO MI SIE :x ,POZDRAWIAM :D
Jagoda to niemożliwe. Coś źle zrobiłaś. Przed chwilą sprawdzałem. Jet dokładnie 352 posty. Spróbuj jeszcze raz.
ja mam ten termin i to samo sanatorium.napewno się spotkamy.pozdrawiam cieplutko. :kwiat:
kasia4672
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 30 lis 2014 21:28
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: kasia4672 »

casablanka83 pisze:witam Jagoda ja wyjezdzam w tym terminie i jade z Zielonej Gory wiec mysle ze sie spotakmy na miejscu - milej nocy - pozdrawiam :kwiat:
Znalazłam następną Panią wyjeżdzającą w tym terminie.no i w to samo miejsce.Pozdrawiam :kwiat:
ODPOWIEDZ