Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
witaj Jagoda - masz racje znajda sie ludzie co jada z Twego NFZ ale zrozum ze nie wszyscy znaja to forum i wiedza o nim a Ty masz praktycznie 5 godz jazdy poc . wiec niedaleko w porownaniu np Krynicy zdroj lub okolic . milego pobytu ,milego towarzystwa udanyych wieczorkow tanecznych - pozdrawiam
Witaj mercedes moze masz racje ale niedawno bylam w Krynicy w odwiedzinach i wierz mi ze tez sie umeczylam ,a co do moich 5 godzin jady fakt ale w tym zalicze 3 jazdy roznymi pociagami , autobus a nie mowiac nic ze ,i na stacje musze dojechac a z bolacym kregoslupem i tobolkami nie jest tak lekko.pozdrawiam. pamietam jak jechalam pierwszy raz z pod Świecka az do Iwonicza to dopiero byla podroż w nocy wyjazd w nocy dojazd.
hej witanko....nie narzekaj tak kochana....ja mogę pojechać.....do Świnoujscia przez Ciechocinek...i pośpiewamy....na deptaku w Cieechocinku od lat.. //muzyka
Jadwiga dawaj ale pamietaj ze ja siadam w Rzepinie i przesiadam sie w Zbąszynku tam mozesz do mnie dołaczyc odwieziesz mnie zakwaterujesz pospiewamy a potem sobie morzesz jechac do swojego Baltyku
witam ponownie - Jadwiga masz zdrowie ganiajc do Krynicy w odwiedziny tam i z powrotem pociagiem srednio po 20 godz . wiec i do Ciechocinka dojedziesz a wrocisz moze czym bardziej wygodniejszym z jakims milym kierowca - pozdrawiam
casablanka83 jedziesz z Zielonej i mowisz ze sie spotkamy na miejscu znaczy ze podróż z Toba nie wchodzi w rachube ? dziwne a spotkac sie chcesz na miejscu noz coz
jagoda_6765 pisze:CZY NAPRAWDE NIKT TAM NIE JEDZIE Z WOJ, LUBUSKIEGO A MOZE W TYM CZASIE WOGOLE CHODZ DO CIECHOCINKA .JANIE WPISALAM I NIC NIE WYSWIETLIŁO MI SIE ,POZDRAWIAM
Jagoda to niemożliwe. Coś źle zrobiłaś. Przed chwilą sprawdzałem. Jet dokładnie 352 posty. Spróbuj jeszcze raz.
ja mam ten termin i to samo sanatorium.napewno się spotkamy.pozdrawiam cieplutko.