kolejka do sanatorium...
Re: kolejka do sanatorium...
-
Krystyna60
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 13 sie 2012 16:10
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 2
Witam Cię Halinko ja mam wrażenie ze właśnie ciebie jest mało na tym forum,nie ma problemu byśmy rozmawiali na gg lub naszej klasie.ty jedziesz wcześniej niz ja więc twoje przygotowania na pewno wcześniej będą niż moje no ale nie powiem myślę już co zabiorę,co dokupić i takie tamhalinka03 pisze:Witaj Krystyno dawno do siebie nie pisałyśmy jak tam Twoje samopoczucie przed wyjazdem wiem że to jeszcze troche daleko ale zleci ja ciągle jestem myślami przy swoim wyjeździe już nie mogę się doczekać co prawda myślałam że to będzie październik a tu niestety listopad i to 29 .... ale mam nadzieję że sobie odpocznę i też będę zadowolona Krysiu a może się jakoś zgadamy może na gg ... albo na naszej klasie to byśmy sobie pogadały o naszych przygotowaniach do podróży .... pozdrawiam Cię pa pa ....
-
forumowicz
A tak poważnie to wyliczyłem Ci sanatoryjną Wielkanoc 2013. Pzdr.
-
forumowicz
- mirkaj
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 13 sie 2012 13:47
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
-
Krystyna60
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 13 sie 2012 16:10
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 2
Witam Ciebie mirkajmirkaj pisze:Mam przydział - Sanatorium San w Kołobrzegu od 30 listopada do 21 grudnia razem z mężem po 16 miesiącach czekania Szkoda , że zimą
- mirkaj
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 13 sie 2012 13:47
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
Meteo - czekanie jest jednym z uroków wyjazdów sanatoryjnych . Ja klikałam w przeglądarkę przez 16 miesięcy i kombinowałam , wyliczałam a wkurzać się zaczęłam kiedy mój numerek był 900 - wtedy to już klik , klik , klik ... nawet 2 razy dziennie
Teraz mój komputer troszkę odpocznie . Pozdrawiam serdecznie