kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2012 18:44

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: halinka03 »

Witaj Krystyno dawno do siebie nie pisałyśmy jak tam Twoje samopoczucie przed wyjazdem wiem że to jeszcze troche daleko ale zleci ja ciągle jestem myślami przy swoim wyjeździe już nie mogę się doczekać co prawda myślałam że to będzie październik a tu niestety listopad i to 29 .... ale mam nadzieję że sobie odpocznę i też będę zadowolona Krysiu a może się jakoś zgadamy może na gg ... albo na naszej klasie to byśmy sobie pogadały o naszych przygotowaniach do podróży .... pozdrawiam Cię pa pa ....
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

halinka03 pisze:Witaj Krystyno dawno do siebie nie pisałyśmy jak tam Twoje samopoczucie przed wyjazdem wiem że to jeszcze troche daleko ale zleci ja ciągle jestem myślami przy swoim wyjeździe już nie mogę się doczekać co prawda myślałam że to będzie październik a tu niestety listopad i to 29 .... ale mam nadzieję że sobie odpocznę i też będę zadowolona Krysiu a może się jakoś zgadamy może na gg ... albo na naszej klasie to byśmy sobie pogadały o naszych przygotowaniach do podróży .... pozdrawiam Cię pa pa ....
Witam Cię Halinko ja mam wrażenie ze właśnie ciebie jest mało na tym forum,nie ma problemu byśmy rozmawiali na gg lub naszej klasie.ty jedziesz wcześniej niz ja więc twoje przygotowania na pewno wcześniej będą niż moje no ale nie powiem myślę już co zabiorę,co dokupić i takie tam ;) ale wiesz nie jestem w pełni zadowolona z tego Ciechocinka a tym bardziej ze niezbyt pochlebne są opinie o tym sanatorium :( Wiesz ze marzyłam o morzu, no trudno tak to bywa :!: :?: na pewno opiszemy nasze wrazenia jak wrócimy :lol: serdecznie Ciebie pozdrawiam i wszystkich na tym forum :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Zajrzałam dzisiaj i mam już 7897 nr a jeszcze 10X był to nr 8849 oczywiscie lubelski NFZ ,trudno zrozumieć ""spadanie""numerów :lol:
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Gratuluję Kruszynko, tylko się cieszyć. W tym tempie to jeszcze w tym roku święta po za domem spędzisz :).
A tak poważnie to wyliczyłem Ci sanatoryjną Wielkanoc 2013. Pzdr.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

No no zobaczymy ,nie omieszkam napisać ...o terminie :) Pozdrawiam ,miłego dnia i wieczora. :)
Awatar użytkownika
mirkaj
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 13:47
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: mirkaj »

Mam przydział - Sanatorium San w Kołobrzegu od 30 listopada do 21 grudnia razem z mężem po 16 miesiącach czekania Szkoda , że zimą
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

kruszynko, :) dziś zajrzałam do przeglądarki przy 19.000 tys. zdziwienie :o weryfikacja skierowania ,a już miałam nadzieję że pojadę wiosną a tu znowu zima :( pozdrawiam ,kolorowych snów. :)
meteo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2012 18:06

Post autor: meteo »

Witam. Super, ze sie doczekaliście. U mnie jeszcze 33800. Raz leci szybciutko a czasem zwalnia prawie do zera. Pozdrawiam
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

mirkaj pisze:Mam przydział - Sanatorium San w Kołobrzegu od 30 listopada do 21 grudnia razem z mężem po 16 miesiącach czekania Szkoda , że zimą
Witam Ciebie mirkaj :D gratuluję wyjazdu nad morze :) mirka ciesz się ze nad morze bo tam jest zawsze pięknie o każdej porze roku ja w 2009r tez byłam zimą razem z mężem,i powiem ci ze było super :D te spacery nad brzegiem morza.A powiem ze zimą to samo zdrowie,codziennie robiliśmy 3 km.w jedną stronę do portu i z powrotem :D i powiem Ci ze chętnie pojechałabym jeszcze raz własnie do Kołobrzegu.Ale niestety wypadł mi Ciechocinek z czego jestem średnio zadowolona. Pozdrawiam Ciebie i wszystkich na tym forum :D
Awatar użytkownika
mirkaj
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 13:47
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: mirkaj »

Meteo , Krystyna 60 - dziękuję ! :) Morze bardzo lubię więc generalnie się cieszę tylko nie cierpię zakładać na siebie czapek , szalików , kurtek ... Cenię swobodę i wolność :lol: i dlatego tak psioczę
Meteo - czekanie jest jednym z uroków wyjazdów sanatoryjnych . Ja klikałam w przeglądarkę przez 16 miesięcy i kombinowałam , wyliczałam a wkurzać się zaczęłam kiedy mój numerek był 900 - wtedy to już klik , klik , klik ... nawet 2 razy dziennie :roll:
Teraz mój komputer troszkę odpocznie . Pozdrawiam serdecznie
Zablokowany