Białe tango..!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Białe tango..!!!

Post autor: forumowicz »

Ja mam "nosa" i wiem że pojawi się ten trzeci...,wymarzony. Bo nie chciałaś ani Max-a ani mix-a. Zaczynamy oszczędzać pieniążki na wyjazd. Jest trochę czasu,a i ekipa na pewno będzie liczniejsza. ;)
forumowicz

Kruszynko widzę, że jest trochę osób na forum napalonych na jod :D
Czy tak bez konsultacji lekarskiej jest to aby zdrowe ??? Ile dni trzeba przeznaczyć na taka kurację, żeby poczuć efekty ? Pozdrawiam
forumowicz

Mixiu jesteś wielki ...a nos masz mały czy duży? :lol: no bo wtedy masz albo małe możliwości wywąchania ...albo duże :lol:
forumowicz

Basiu jak zaproponujesz jeszcze jakąś SHL-kę /nie wiem czy to prawidłowa pisownia/jako nagrodę ,to po ten jod zjadą się tłumnie.I gdzie Oni wszyscy się w tym pięknym Kołobrzegu zakwaterują? ;)
forumowicz

Dobry pomysł Kruszynko. Jest jest jeden zabytek, ale nie wiem czy to SHL-ka cz druga WSK. Są też jakieś papiery do maszyn. Mam jeszcze kuźnię z wyposażeniem na Podlasiu. Muszę to przemyśleć. Na Ciebie Kruszynko można liczyć :D
forumowicz

Z tą kużnią to bardzo dobry pomysł :lol: a co a niech tam mają sprzęt nasi panowie i miejsce do spotkań.My zapewne zechcemy ,by już wsio było wypucowane ,cykliści wypoczęci i w drogę czy tak? ;)
forumowicz

Jest jeszcze gdzie konia podkuć, nie ma to tamto :D :D