Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja mam "nosa" i wiem że pojawi się ten trzeci...,wymarzony. Bo nie chciałaś ani Max-a ani mix-a. Zaczynamy oszczędzać pieniążki na wyjazd. Jest trochę czasu,a i ekipa na pewno będzie liczniejsza.
Kruszynko widzę, że jest trochę osób na forum napalonych na jod
Czy tak bez konsultacji lekarskiej jest to aby zdrowe ??? Ile dni trzeba przeznaczyć na taka kurację, żeby poczuć efekty ? Pozdrawiam
Basiu jak zaproponujesz jeszcze jakąś SHL-kę /nie wiem czy to prawidłowa pisownia/jako nagrodę ,to po ten jod zjadą się tłumnie.I gdzie Oni wszyscy się w tym pięknym Kołobrzegu zakwaterują?
Dobry pomysł Kruszynko. Jest jest jeden zabytek, ale nie wiem czy to SHL-ka cz druga WSK. Są też jakieś papiery do maszyn. Mam jeszcze kuźnię z wyposażeniem na Podlasiu. Muszę to przemyśleć. Na Ciebie Kruszynko można liczyć
Z tą kużnią to bardzo dobry pomysł a co a niech tam mają sprzęt nasi panowie i miejsce do spotkań.My zapewne zechcemy ,by już wsio było wypucowane ,cykliści wypoczęci i w drogę czy tak?