krynica wojskowy 3 grudnia

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Re: krynica wojskowy 3 grudnia

Post autor: Suzen »

Starss poradzisz sobie .Masz pogodę ducha,dużo życiowego optymizmu.
Życzę udanego pobytu. :)
starss
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 lis 2014 19:50
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: starss »

"Janie!!! Nie zastanawiaj się.(sniadanie i kawa do łożka i tańce jeszcze :D ) Pakuj walizki, kwiaty w dloń i w droge.
Wszak Kobiecie sie nie odmawia."

Cermit- bardzo dobrze napisane :). Tylko dodam, że jeśli Jan potrzebuje opieki , czułości, to ja chętnie sprostam wymaganiom:) .
Znam mężczyzn i nie chwaląc się wychowałam 7 -dzieci.
Ale Real sklep jest! bo na forum przeczytałam, że się umawiają i mają się spotkać w Realu:)
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

starss pisze:Witaj Jan19557, bardzo ci dziękuję :) piękne kwiaty. A ty nie jedziesz do Krynicy? Czuję, że nadajemy na tych samych falach.
Będę moje urodziny 17 grudnia, to mógłbyś mi powiedzieć - dzień dobry a ja Ci za to śniadanie, kawę do łóżka ...:)
Ja w sanatorium będę do 24 gr. - zastanów się!? Napisz czy lubisz tańczyć?
Piękne dzięki za tak nęcącą propozycję. W najbliższym czasie nie wybieram się do Krynicy . Byłem już dwa razy i na razie wystarczy. Latem spróbuję się wybrać w rejony nadmorskie, gdzieś między Kołobrzegiem a Świnoujściem. Tańczyć uwielbiam jeśli mam partnerkę czującą muzykę.
ODPOWIEDZ