Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
brrrelok ! Jak kiedyś "wyjaśniałam" jackiemu że admin prosił by nie zamieszczać cytatów-bo ...i tu wyjaśnił dlaczego .To nie mógł tego zrozumieć o czym piszę ,żeby w końcu przestać cytować. http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... 3&start=10
Jak zwróciłam uwagę o co "biega" to dostałam od Jacky kciuk w dół.Od tamtego czasu nie "rozmawiam" z tym Panem.Omijam Go szerokim łukiem.Niczego wówczas nie rozumiał .Jego posty omijam również ,żeby się nie denerwować-bowiem pobyt tutaj powinien człowieka wyluzować, a nie wprawiać w stan "pobudzenia"
Zresztą proszę zerknij o czym piszę -link podałam -pozdrawiam
ciekawostka...
na przykładzie informacji od sąsiada...
pokazał mi oryginalną korespondencję...
Śląski NFZ z opóźnieniem ponad miesięcznym wysyłał w listopadzie skierowania do weryfikacji 18 miesięcznej...
Skierował co prawda do delikwentów pismo informujące o braku ichniej możliwości dochowania terminu owej weryfikacji ale ani słowa wyjaśnienia dlaczego tudzież bez przeprosin...
to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
stokrotko imć jacky6 po prostu nie rozumie lub nie chce zrozumieć że zdecydowana większość forumowiczów szuka tutaj konkretnych informacji które ułatwiają życie w sanatoryjnej rzeczywistości a nie głupich (jego) komentarzy, stąd moja prośba do Admina o wprowadzenie "kciuka" w dół we wszystkich działach tego forum (bez względu na staż forumowy), bo jak widać nie ilość postów jest ważna (jak u imć jacky6) lecz ich jakość
Smugo i Stokrotko, bardzo mnie zmartwiłyście, Waszą korespondencją. Ja będę składać wniosek w lutym 2015 (dopiero wtedy minie rok od powrotu z poprzedniego sanatorium). Po przeczytaniu Waszych wpisów zastanawiam się, jakie miejsce w kolejce mi przydzielą. Pewnie jakieś 125000 ...
Tragedia!!!
Witaj Atja A może spróbuj szybciej , ja odczekałam nie całe 12 miesięcy a że składałam z mężem to jego przyjęli po 9 od powrotu .Po ponad 9 miesiącach od złożenia mam 73500 , więc jakoś spada jest szansa zmieścić się tak między 26-28 miesięcy czekania . Odczekam chyba całość bo wtedy wypadnie mi lato , a chcę tylko latem Pozdrawiam
Smugo, dzięki za informację, w styczniu jestem u mojego lekarza to od razu złożymy ten wniosek, a później cierpliwie czekać
Nic więcej nam nie pozostało...