ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
brrrelok
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 sie 2013 23:04
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 6

Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Post autor: brrrelok »

kruszynka pisze:Admin przeniósł nic nie wnoszące zaczepne posty i bzdenne gadki ,może warto to w końcu uszanować?
:evil: :(
jacky6 niczego nie szanuje, uważa że wszyscy muszą czytać jego głupie a co najważniejsze niczego nowego i ważnego nie wnoszące do tematu posty

Adminie dlaczego w postach nie ma kciuka w dół ???
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

brrrelok ! Jak kiedyś "wyjaśniałam" jackiemu że admin prosił by nie zamieszczać cytatów-bo ...i tu wyjaśnił dlaczego .To nie mógł tego zrozumieć o czym piszę ,żeby w końcu przestać cytować.
http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... 3&start=10
Jak zwróciłam uwagę o co "biega" to dostałam od Jacky kciuk w dół.Od tamtego czasu nie "rozmawiam" z tym Panem.Omijam Go szerokim łukiem.Niczego wówczas nie rozumiał :shock: .Jego posty omijam również ,żeby się nie denerwować-bowiem pobyt tutaj powinien człowieka wyluzować, a nie wprawiać w stan "pobudzenia" :lol: :lol:
Zresztą proszę zerknij o czym piszę -link podałam -pozdrawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

smuga ! U Ciebie z przodu szybciej nr spadają niż u mnie -nadal mam 81..... itd. :(
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

ŚLĄSKI - NFZ kolejka zamrażalnikowa ...?

Post autor: jacky6 »

ciekawostka...
na przykładzie informacji od sąsiada...
pokazał mi oryginalną korespondencję...
Śląski NFZ z opóźnieniem ponad miesięcznym wysyłał w listopadzie skierowania do weryfikacji 18 miesięcznej...
Skierował co prawda do delikwentów pismo informujące o braku ichniej możliwości dochowania terminu owej weryfikacji ale ani słowa wyjaśnienia dlaczego tudzież bez przeprosin...

:mrgreen: to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi... :ugeek:
Awatar użytkownika
brrrelok
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 sie 2013 23:04
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: brrrelok »

stokrotko imć jacky6 po prostu nie rozumie lub nie chce zrozumieć że zdecydowana większość forumowiczów szuka tutaj konkretnych informacji które ułatwiają życie w sanatoryjnej rzeczywistości a nie głupich (jego) komentarzy, stąd moja prośba do Admina o wprowadzenie "kciuka" w dół we wszystkich działach tego forum (bez względu na staż forumowy), bo jak widać nie ilość postów jest ważna (jak u imć jacky6) lecz ich jakość
Awatar użytkownika
Atja
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2014 18:58
Staż sanatoryjny: 13
Podziękował: 1 raz

Post autor: Atja »

Smugo i Stokrotko, bardzo mnie zmartwiłyście, Waszą korespondencją. Ja będę składać wniosek w lutym 2015 (dopiero wtedy minie rok od powrotu z poprzedniego sanatorium). Po przeczytaniu Waszych wpisów zastanawiam się, jakie miejsce w kolejce mi przydzielą. Pewnie jakieś 125000 ;-)...
Tragedia!!!
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Atja :D A może spróbuj szybciej , ja odczekałam nie całe 12 miesięcy a że składałam z mężem to jego przyjęli po 9 od powrotu .Po ponad 9 miesiącach od złożenia mam 73500 , więc jakoś spada ;) jest szansa zmieścić się tak między 26-28 miesięcy czekania . Odczekam chyba całość :roll: bo wtedy wypadnie mi lato , a chcę tylko latem :) Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Atja
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2014 18:58
Staż sanatoryjny: 13
Podziękował: 1 raz

Post autor: Atja »

Smugo, dzięki za informację, w styczniu jestem u mojego lekarza to od razu złożymy ten wniosek, a później cierpliwie czekać :-)
Nic więcej nam nie pozostało... :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Zamykam tydzień ....72710 8-) Stokrotko jak tam u Ciebie , gonisz mnie :?: ;)
anusiaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2012 20:52
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: anusiaa »

U mnie nr79120.
ODPOWIEDZ