Jaka jestem

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Jaka jestem

Post autor: forumowicz »

Witaj Evora :) dałam radę jestem po ,jestem też zaskoczona postawa młodego lekarza ,zadzwonił dzisiaj do mnie wypytał jak sie czuję dał parę kolejnych zaleceń ,czekamy parę dni by ustał ból po czyszczeniu i wypełnieniu zęba .Zaczynam ,nie żałować tych pieniedzy :lol: oby.Pozdrawiam cieplutko :) :)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Witaj Kruszynko
Ja również jestem w trakcie leczenia kanałowego i moja stomatolog poinformowała mnie , że teraz są 3 różne środki i ząb nie musi boleć - po założeniu jednego jeśli boli to wyjmuje się i zakłada się drugi , jeśli nie drugi to trzeci i w moim przypadku sprawdziło się.
Leczenie trwa min. 3 miesiące .
POZDRAWIAM
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 17:21

Post autor: evora »

Kruszynko, jak widzę dałas radę i nawet zauroczyłas młodego lekarza,,,,i tak trzymaj :D Bóle przejdą.I tak uważam,ze jestes odważna..wiekszość boi sie leczenia kanałowego :lol:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Jestem taką normalną, szarą istotką :)
Mam swoje wady ale wierzę, że jest KTOŚ, kto dostrzeże moje zalety ;)
forumowicz

Teśka, nie pisz tak o sobie, myśl pozytywnie. Ja to już wiem. Skąd tyle pesymizmu wobec siebie ? Nawet po porażce trzeba się otrząsnąć. Jak moja Mama wyjdzie ze szpitala, będę miała czas żeby się spotkać i pogadać. Myśl pozytywnie. Pozdrawiam :))
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

My Kobiety... :)

- Nie czytamy żadnych instrukcji. Wciskamy guziki, aż zadziała.
- Nie potrzebujemy alkoholu, żeby narobić sobie obciachu. I bez alkoholu dajemy radę.
- Nie jesteśmy rozkapryszone, tylko "emocjonalnie elastyczne".
- Najpiękniejsze słowa świata. "Idę na zakupy"
- Nie mamy żadnych dziwactw. To są "special effects"
- Przebaczyć i zapomnieć? Ani nie jesteśmy Jezusem, ani nie mamy Alzheimera.
- My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetną skrzydła, lecimy dalej - na miotle. Bo w końcu jesteśmy elastyczne.
- To nie jest żaden tłuszcz. To "erotyczna powierzchnia użytkowa".
- Gdy Bóg stworzył mężczyznę, obiecał, że idealnego faceta będzie można spotkać na każdym rogu.... a potem uczynił ziemię okrągłą.
- Na naszym nagrobku niech będzie napis: "Co się głupio gapisz? Też bym wolała leżeć teraz na plaży!"

Tak, tak.. My Kobiety jesteśmy bowiem jedyne w swoim rodzaju! :D :D :D
forumowicz

Selene...,niech Ci będzie,że Jesteście wyjątkowe. A co napiszesz o słabościach ? ;)
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Małgosia69 »

Masz racje Mixiu,może więc ja na pisze o swoich słabościach. A mam ich bardzo dużo.Największa moja słabość to pewien przystojny pan poznany w tym roku przez nasze forum. :) A poza tym jestem strasznie impulsywna, szybciej mówię niż myślę,często żądzą mną emocje. I ciągle jestem głodna dobrego słowa, miłości, przyjażni - może dlatego,że miałam ich w życiu tak mało :(
Czy Mix uważasz,że to mało :oops:
forumowicz

No,no...,co to za PAN ? Pewnie MAX . No bo On jest przystojny i .. ;)
forumowicz

Witam Margot to moja stomatolog :evil: o tym nie wiedziała? czy oszczędza na dobrych lekach?A le to juz nie ma znaczenia zakończyłam tę współpracę.Evora witam :) człowiek ,czyli my jesteśmy tak silni ,niewyobrażaLNIE SILNI.Już na tę chwilę jest cudownie.A młody lekarz ,tak jak najbardziej kompetentny .Ach Evora to nie mój rocznik.Gdyby ,ale nie ja jestem już zakochana i co? i nic :( moja wielka miłość gdyby wiedział..................
ODPOWIEDZ