sanatorium NIWA KOŁOBRZEG

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ewelina7
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2013 11:36
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Re: sanatorium NIWA KOŁOBRZEG

Post autor: Ewelina7 »

Za wszystkie dobre życzenia... po prostu... dziękuję! Będą fotki, będzie relacja... jest optymizm, jest wiara... :) pozdrawiam Ev.
Awatar użytkownika
mamswojelata
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 12:28
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: mamswojelata »

Za dwa tygodnie spotykamy się na turnusie w pięknej i przyjaznej NIVIE. Może już dziś na forum potwierdzi ktoś nowy swój pobyt . Pozdrawiam! ;)
ellle991
Na forum od: 26 lis 2014 21:13
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ellle991 »

:!: Witam, chciałam wyrazić swoją opinię na temat sanatorium Niwa. Ogólnie bardzo miło spędzony czas , dobra baza zabiegowa, wszędzie gdzie potrzeba to blisko, nawet z dworca jest dwa kroki. Zabawy mogą być, szkoda tylko , że nie trwają nieco dłużej. Człowiek się ledwo rozkręci a tu trzeba już kończyć. Jedzonko dla kogoś, kto założył, że się odchudza, to za bardzo urozmaicone - szwedzki stół. pojadę tam z pewnością na komercji ale w maju. pozdrawiam
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

A ja w drodze :D Osobiście sprawdze czy jedzonko się nie popsuło , czy cieplutka woda w basenie i czy parkiet się nie zakurzył :D
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Princi »

Medi :kwiat: jak ja Tobie ewusiam ;) wyjątkowo tej zimy nie pojadę w tamte strony :( :roll:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

A ja pewnie też wyjątkowo w przyszłą zimę nie pojadę, sponsora niet :( :evil:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Princi »

do przyszłej zimy daleko :roll: ......kto wie co nas wtedy czeka ;) :) teraz nie myśl o przyszłej zimie :roll: tylko baw się dobrze ;) :)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Wprawdzie jeszcze mam tydzień pobytu w Niwie, ale już teraz napiszę co nieco na temat ośrodka .Uważam, że nawet największa zrzęda nie miałaby się do czego przyczepić ...no prócz tego że traktują nas tu jak dzieci na koloniach :P Panie na recepcji są bardzo miłe ,ale niestety przestrzegają rygorystycznie tych powrotów o 22-giej,,a szkoda bo przecież jesteśmy dorosłymi ludźmi i wiemy po co tu przyjechaliśmy (po zdrowie) :oops: Niwa jest stosunkowo młodym obiektem więc co do pokoi to nie ma się do czego przyczepić ,panie na recepcji dały mi pokój z wi-fi za co jestem im niewymownie wdzięczna :D :D :D Chyba już wszyscy wiedzą ,że w Niwie za czajnik i telewizor+radio w pokoju się nie płaci.W łazience jest także dość duża plastikowa miska do prania :o Zainteresowani tematem napewno obejrzeli galerię zdjęć więc wiedzą ,że w pokoju jest dość dużo miejsca ,pojemna szafa( biurko ,szafki nocne i stolik z dwoma fotelikami (miejsce gdzie można przyjmować gości) :D :D W ośrodku można wypożyczyć żelazko i jest na każdym piętrze pokój socjalny z deską do prasowania.Warunki socjalne na 5 z plusem powiedziałabym jedynym mankamentem jest tylko brak pralki automatycznej( oczywiście pranie za opłatą) no ale cóż mówi się trudno może jak tu trafię następnym razem ....W ośrodku jest biblioteczka niestety żadnych nowości w niej nie zobaczysz :evil: Są rowery do wynajęcie ,kawiarenka z miłą obsługą i niedrogimi wejściówkami ,a o resztę atrakcji trzeba sobie samemu zadbać :twisted: :twisted: :twisted: Wyżywienie to obecnie bajka :D :D :D Prócz braku ryb w menu nie ma do czego się przyczepić ,na szwedzkim stole w czasie śniadań i kolacji jest wszystko to co zostało zaplanowane na dany dzień ,kelnerzy skrupulatnie donoszą tace.Obiady są bardzo smaczne i wystarczająco duże porcje .Ci co chcą się odchudzać mogą poprosić o dietę (ja zmieniłam ją w trakcie turnusu bo tyłam) .Jeżeli ktoś się wybiera teraz do Niwy niech pyta co go interesuje ,dopóki tu jestem mogę zapytać bądź sama sprawdzić co i jak ,a teraz wybaczcie ale lecę dospać noc na fango ;) :D
Awatar użytkownika
MaKa1
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 mar 2013 20:06
Oddział NFZ: Opolski

Post autor: MaKa1 »

Medi podpisuję się pod tym co napisałaś :) Nie ma się czego przyczepić :roll: No może żeby turnus był dłuższy :?: Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
mamswojelata
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 12:28
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: mamswojelata »

ellle991 pisze::!: Witam, chciałam wyrazić swoją opinię na temat sanatorium Niwa. Ogólnie bardzo miło spędzony czas , dobra baza zabiegowa, wszędzie gdzie potrzeba to blisko, nawet z dworca jest dwa kroki. Zabawy mogą być, szkoda tylko , że nie trwają nieco dłużej. Człowiek się ledwo rozkręci a tu trzeba już kończyć. Jedzonko dla kogoś, kto założył, że się odchudza, to za bardzo urozmaicone - szwedzki stół. pojadę tam z pewnością na komercji ale w maju. pozdrawiam
Ja też myślę jak nie w maju to początkiem czerwca. Nawet już rozmawiałem z kochanym Józiem z Lublina/razem mieszkaliśmy w tym roku/ o tych terminach. Pozdrawiam!
ODPOWIEDZ