Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
24.01.2015 wyjeżdżam do sanatorium "AGAT" w Jeleniej Górze. Chętnie zabiorę się z kimś, kto wybiera się tam w tym terminie samochodem. Mieszkam w okolicach Olsztyna, mogę dojechać do miejsca spotkania. Dokładam oczywiście do paliwa. Mój telefon - 696 135 842, e-mail: switaj.[email].com
Dziękuję bardzo za odzew! Mam nadzieję, ze ktoś miły i życzliwy się zgłosi. Nie chcę czekać do ostatniej chwili, by mieć czas na rezerwację biletów, pozdrawiam.
Powiem Wam ,że świetnie trafiliście, Agat i Cieplice to wspaniałe miejsce na leczenie, piękne widoki z Agatu na całe pasmo gór Karkonoszy ze Śnieżką włącznie, wspaniałem miejsca do parkietoterapii , turystyki , po prostu jest super nie pozostaje mi nic jak tylko wrócić wspomnieniami tam i czynić starania o ponowny wyjazd. Pozdrawiam Wszystkich.
Przejrzałam sporo wpisów na temat wyjazdu do sanatorium Agat lub innego w Jeleniej Górze. Każdy w innym terminie. I jak tu się zabrać wspólnym transportem??? A może 25 stycznia w nocy lub z samego rana ktoś się tam wybiera? Jeszcze 18 dni- może ktoś da znać!!!
Witam wszystkich! Zostało mi 2 dni na spakowanie i jadę w góry!!! Pierwszy raz. I szczerze mówiąc coraz bardziej mi się nie chce, coraz bardziej się boję tego, że zostawiam swoich niesprawnych już rodziców bez mojej opieki!!! Ale nie ma już odwrotu. Mam tylko nadzieję, że po powrocie będę czuć się lepiej. Jestem otwarta na różnorodne propozycje spędzania wolnego czasu. Sama też się postaram!!! Do zobaczenia w niedzielę wieczorem!!!
Witaj ja będę w Cieplicach od 29.01 nie martw się i nie bój na pewno będzie fajnie odpoczniesz podreperujesz zdrowie a co do wolnego czasu będzie mnóstwo możliwości i osób które dotrzymają towarzystwa . Sama chętnie zapraszam Cię już teraz na kawkę