Jadę do Jeleniej Góry

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jagoda66
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 gru 2014 18:01
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Jadę do Jeleniej Góry

Post autor: jagoda66 »

24.01.2015 wyjeżdżam do sanatorium "AGAT" w Jeleniej Górze. Chętnie zabiorę się z kimś, kto wybiera się tam w tym terminie samochodem. Mieszkam w okolicach Olsztyna, mogę dojechać do miejsca spotkania. Dokładam oczywiście do paliwa. Mój telefon - 696 135 842, e-mail: switaj.[email].com
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03
Oddział NFZ: Lubelski

Re: Jadę do Jeleniej Góry

Post autor: maria123 »

Witam Jagoda66! Trochę cierpliwości w czekaniu, a na pewno ktoś się znajdzie jadący do Jeleniej Góry :roll:
Jacek 47
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 kwie 2013 22:58
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Jacek 47 »

Witaj Jagoda66 ja również mam skierowanie tylko, że trochę później więc jak będziesz już na miejscu to daj znać jakie warunki! Pozdrawiam ;)
jagoda66
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziękuję bardzo za odzew! Mam nadzieję, ze ktoś miły i życzliwy się zgłosi. Nie chcę czekać do ostatniej chwili, by mieć czas na rezerwację biletów, pozdrawiam.
stas5c
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 02 lis 2010 10:28

Post autor: stas5c »

Powiem Wam ,że świetnie trafiliście, Agat i Cieplice to wspaniałe miejsce na leczenie, piękne widoki z Agatu na całe pasmo gór Karkonoszy ze Śnieżką włącznie, wspaniałem miejsca do parkietoterapii , turystyki , po prostu jest super nie pozostaje mi nic jak tylko wrócić wspomnieniami tam i czynić starania o ponowny wyjazd. Pozdrawiam Wszystkich.
jagoda66
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Przejrzałam sporo wpisów na temat wyjazdu do sanatorium Agat lub innego w Jeleniej Górze. Każdy w innym terminie. I jak tu się zabrać wspólnym transportem??? A może 25 stycznia w nocy lub z samego rana ktoś się tam wybiera? Jeszcze 18 dni- może ktoś da znać!!!
marko653
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2014 17:05
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marko653 »

pozdrawiam marek z tej strony ja jade z lodzi26
jagoda66
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witam wszystkich! Zostało mi 2 dni na spakowanie i jadę w góry!!! Pierwszy raz. I szczerze mówiąc coraz bardziej mi się nie chce, coraz bardziej się boję tego, że zostawiam swoich niesprawnych już rodziców bez mojej opieki!!! Ale nie ma już odwrotu. Mam tylko nadzieję, że po powrocie będę czuć się lepiej. Jestem otwarta na różnorodne propozycje spędzania wolnego czasu. Sama też się postaram!!! Do zobaczenia w niedzielę wieczorem!!!
Lady84
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2014 12:54
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lady84 »

Witaj ja będę w Cieplicach od 29.01 nie martw się i nie bój na pewno będzie fajnie odpoczniesz podreperujesz zdrowie a co do wolnego czasu będzie mnóstwo możliwości i osób które dotrzymają towarzystwa . Sama chętnie zapraszam Cię już teraz na kawkę :D :D
Jacek 47
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 kwie 2013 22:58
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Jacek 47 »

witam jagoda ja przyjeżdżam do AGATu 6 lutego więc myślę że się spotkamy -pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ