Opryszczka
-
forumowicz
Re: Opryszczka
- ..."" że mi wyjdzie olbrzym na ustach.."
Aqula to nie musi być opryszczka .To co opisałaś w tym zwrocie j/w ,może byc objawem alergiczym .Syn tak miał ,nie zwracał uwagi ,smarował róznymi mazidłami etc .Wiadomo poszukiwał sposobu na poprawę parę lat.Aż do dnia ..........gdy okazało się że jest uczulony na składnik leku o wdzięcznej nazwie Strepsils.Ale jak doszło do ataku alergicznego to było juz nie wesoło SOR i 6 godzin.
A zaczęło się jak zwykle od opuchnięcia wargi tak jak kiedyś ,potem wysypka czerwona na ciele swędząca ,potem dusznosci i opuchniecie szyi no i juz musiała być karetka.
Radziłabym Tobie zaobserwować co w danym dniu ,godzinie ,chwili jesz ,czy pijesz.Syn wziął Strepsils w pracy no i taki skutek.
Pozdrawiam
- aqula
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Opryszczka
Kruszynko
"olbrzym na ustach" zazwyczaj moja opryszczka jest dosyć duża ( tzn składa się z kilku mniejszych ), niestety co jakiś czas mi wychodzi opryszczka, taka moja uroda : )
Na szczęście żadnej wysypki i innych takich nie mam, zazwyczaj przed kąpielą zwracam uwagę na to co pojawia się na moim ciele
Kurcze z tym składnikiem Strepsils to nieźle, ważne że nie skończyło się źle.
Na szczęście żadnej wysypki i innych takich nie mam, zazwyczaj przed kąpielą zwracam uwagę na to co pojawia się na moim ciele
Kurcze z tym składnikiem Strepsils to nieźle, ważne że nie skończyło się źle.
-
forumowicz