kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: Yoko91 »

hektor55, coś mi się wydaje,że nie pojedziesz zimą ja przy 19.000 tyś mam weryfikację i u mnie najprawdopodobniej będzie zima :( z czego jestem bardzo bardzo niezadowolona.pozdrowienia :)
Awatar użytkownika
ewa11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2011 19:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: ewa11 »

Po weryfikacji na pewno dostaniesz zaraz skierowanie. Z takim nr ludzie dostają już skierowanie.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Hej ! Moi mili -mój nr to 23645 na chwilę obecną --czyli na kiedy mogę mieć skierowanie :?: Czy może ktoś jest w tym bystrzejszy ode mnie.Tak w przybliżeniu.Już straciłam orientację w liczeniu na dzień ,tydzień ,miesiąc.Oczekiwany termin czyli 18 miesięcy przypadnie mi ok.lutego.
Jeśli bym liczyła od powiadomienia przez NFZ ,a jeśli od wysłania wniosku to już w połowie listopada.Gdybym jechała nad morze to termin nie miałby znaczenia.Bo kocham morze ,ale niziny to już przerąbane.Na pewno każdy z nas woli cieplejszą porę roku -ale to tylko dla komercyjnych ,albo szczęśliwców :D
Ja raczej do tych drugich nie należę.A do pierwszych ? też odpada chyba że na tydzień.Wiadomo że im dłużej tym większe szanse na poprawę zdrówka.Na tydzień to można jechać w celach relaksacyjnych.A póki co czekam cierpliwie-a może akurat będę w planie na wiosnę :o a jeszcze lepiej na lato.Pozdrawiam Was kochani ;)
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

hektor55 pisze:witam znalazlem ten portal i jest ciekawy ja mam nr 28 tys i cos tam i wypada ze pojade w zimie? Nie za brdzo mi sie to usmiecha czekam do wiosny, Ja juz bylem 4 razy w sanatorium i sobie bardzo chwale.!pozdro dla kuracjuszy
Witam Cię hektor55 :) kiedy pojedziesz to zależy z jakiego funduszu jesteś ja jestem ze śląskiego i skierowanie dostałam przy nr.3200 po odczekaniu 20 m-cy,z wyprzedzeniem 3 m-ce jadę 6 grudnia.Więc dokładnie 23 m-ce oczekiwania :!: :?: Hektor55 a tak przy okazji byłeś 4 razy w sanatorium? a może byłeś w Ciechocinku w ,,Grażynie''bo informacje o tym sanatorium są bardzo skąpe, i szukam gdzie się da ;) pozdrawiam Cię serdecznie i wszystkich na tym forum :D
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

halinka03 pisze:Witam wszystkich oczekujących w kolejce i tych którzy już mają swoje skierowania ja właściwie to za miesiąc o tej porze będę wyjeżdżać do kołobrzegu bardzo się cieszę teraz tylko pakowanie walizy wiadomo że samo pakowanie to sama przyjemność przynajmniej ja uwielbiam się pakować ................ a dla tych co czekają małe słowo pocieszenia że ja też swoje wyczekałam i się nadenerwowałam bo tak się wlekła ta kolejka a w ostatnim miesiącu to koszmarnie się dłużyło ale nadszedł ten dzień ........... i dla was też nadejdzie więc życzę cierpliwości .. :D chciałam spytać czy ktoś był w ARCE KOŁOBRZEG ? albo słyszał jakieś opinie o tym ośrodku naczytałam się na forum ale może ktoś coś wie z moich znajomych z tego forum ? będę wdzięczna --- pozdrawiam gorąco pa pa ;)
Witam Cię halinko03 :D jak tam twoje przygotowania :lol: bo myślę ze już pomalutku myślisz o tym ;) ja już też myślę ...co zabrać ale tego będzie duzo bo to zima przecież :( Halinko dostałaś super sanatorium moja znajoma była tam 2 lata temu i do tej pory wspomina je bardzo ciepło, i marzy by jeszcze raz tam pojechać bądz dobrej mysli :D będzie cudownie :lol: :lol: pozdrawiam Cię bardzo serdecznie :D
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

Mój numer to 36013 podobny ma meteo ,ja też chcę zimą i zabiorę narty a wtedy najlepiej Szczawnica tam można poszaleć pozdrawiam wszystkich oczekujących ;)
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2012 18:44

Post autor: halinka03 »

Witam wszystkich znajomych i nieznajomych ;) a Ciebie Krysiu najbardziej dziękuję za wsparcie zawsze piszesz miłe słowa Krysiu jak możesz to odezwij się proszę oto moje GG 25 84 272 to sobie popiszemy o przygotowaniach do wyjazdu ok ? pozdrawiam :D
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2012 18:44

Post autor: halinka03 »

Witaj Krysiu jak masz ochotę to napisz do mnie pogadamy o przygotowaniach do wyjazdu ok ? oto mój numer na GG 25 84 272 :D pozdrawiam ....
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Krystyna60 ! Napisz proszę który miałaś nr na początku gdy dostałaś zawiadomienie z NFZ ?
Też jestem ze śląskiego i napisali że 18miesięcy okres oczekiwania.U Ciebie wszystko trwało 23 miesiące. To ile tys.osób było przed Tobą ? Dzięki za odp.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Sorry Krystyna60 pomieszało mi się te 23 miesiące -widziałam 20 msc. i potem 3 msc.przed wyjazdem -tak to jest gdy się czeka z niecierpliwością.U mnie właśnie mija te 18msc i nic.
Zablokowany