kolejka do sanatorium...
Re: kolejka do sanatorium...
- ewa11
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lis 2011 19:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 5
Jeśli bym liczyła od powiadomienia przez NFZ ,a jeśli od wysłania wniosku to już w połowie listopada.Gdybym jechała nad morze to termin nie miałby znaczenia.Bo kocham morze ,ale niziny to już przerąbane.Na pewno każdy z nas woli cieplejszą porę roku -ale to tylko dla komercyjnych ,albo szczęśliwców
Ja raczej do tych drugich nie należę.A do pierwszych ? też odpada chyba że na tydzień.Wiadomo że im dłużej tym większe szanse na poprawę zdrówka.Na tydzień to można jechać w celach relaksacyjnych.A póki co czekam cierpliwie-a może akurat będę w planie na wiosnę
-
Krystyna60
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 13 sie 2012 16:10
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 2
Witam Cię hektor55hektor55 pisze:witam znalazlem ten portal i jest ciekawy ja mam nr 28 tys i cos tam i wypada ze pojade w zimie? Nie za brdzo mi sie to usmiecha czekam do wiosny, Ja juz bylem 4 razy w sanatorium i sobie bardzo chwale.!pozdro dla kuracjuszy
-
Krystyna60
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 13 sie 2012 16:10
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 2
Witam Cię halinko03halinka03 pisze:Witam wszystkich oczekujących w kolejce i tych którzy już mają swoje skierowania ja właściwie to za miesiąc o tej porze będę wyjeżdżać do kołobrzegu bardzo się cieszę teraz tylko pakowanie walizy wiadomo że samo pakowanie to sama przyjemność przynajmniej ja uwielbiam się pakować ................ a dla tych co czekają małe słowo pocieszenia że ja też swoje wyczekałam i się nadenerwowałam bo tak się wlekła ta kolejka a w ostatnim miesiącu to koszmarnie się dłużyło ale nadszedł ten dzień ........... i dla was też nadejdzie więc życzę cierpliwości ..chciałam spytać czy ktoś był w ARCE KOŁOBRZEG ? albo słyszał jakieś opinie o tym ośrodku naczytałam się na forum ale może ktoś coś wie z moich znajomych z tego forum ? będę wdzięczna --- pozdrawiam gorąco pa pa
-
marika
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 gru 2011 18:13
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 7
Też jestem ze śląskiego i napisali że 18miesięcy okres oczekiwania.U Ciebie wszystko trwało 23 miesiące. To ile tys.osób było przed Tobą ? Dzięki za odp.