Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Wówczas wyskakują mi połączenia czyli rozkład na dany dzień, nazwa przewoźnika, cena, itd...
Widzę, ze dzisiaj jedna wyszukiwarka nie działa. W przypadku problemów, mam telefony do przewoźników. Nie wiem, czy to nie byłaby kryptoreklama, więc ewentualnie po sygnale wyślę na priv.
Julio Lucy wspomina o zamku w Odrzykoniu. Tam Fredro umieścił waśnie Cześnika ze Stolnikiem.
Jedną z zorganizowanych wypraw będziesz miała w tamtym kierunku . Może oprócz kozaków zabierz
na górskie spacery buty z nie gładką podeszwą. Ja preferuję trapery. Pozdrawiam.
Nie ma sprawy, choć przyznaję, że nie wiem o czym mówisz. Z powodu braku czasu wpadam na to forum na chwilę i jeszcze nie wiem, gdzie ten Forumowy rozkład?
Witam Również się wybieram do Białego Orła na turnus od 04.12.2012r. i też mam pewne obawy:) Jakoś to będzie Wybieram się własnym samochodem z Gliwic niestety. Do zobaczenia na miejscu Pozdrawiam Jacek