Iwonicz Zdrój od 4 XII 2012

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
julia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 wrz 2012 23:06

Iwonicz Zdrój od 4 XII 2012

Post autor: julia »

Wyjeżdżam z ZUS-u od 4 grudnia. Jeszcze nie wiem jak. Może wybiera się ktoś również w tym terminie z W-wy?
julia
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: Iwonicz Zdrój od 4 XII 2012

Coraz bliżej grudzień. Ponawiam pytanie. Może ktoś się wybiera???
Tak w ogóle to jadę pierwszy raz i im bliżej terminu wyjazdu, tym bardziej jestem niezorganizowana. Nie wiem co pakować, na co zwrócić uwagę itd..... Też tak macie?
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Witaj Julio. Gratuluję skierowania do Iwonicza Zdroju, byłem dwa razy w Excelsiorze a Ty jedziesz do ...?
Masz jeszcze trochę czasu do wyjazdu, poczytaj w różnych tematach - sporo rozważań : co zabrać do sanatorium.
Aby nie powtarzać może wpisz w szukaj: bagaż, albo ubranie czy co zabrać .
W dziale "na każdy temat" trochę tematów jak zapakować, a nawet jak oddzielnie wysłać walizkę :).
Boże Narodzenie będziesz miała pod koniec turnusu, na pewno przyda się bardziej świąteczna :)bluzeczka i spódniczka.
Pozdrawiam.
julia
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziękuję za odpowiedź. Niestety, ja jadę do Białego Orła, ale jestem pozytywnie nastawiona :roll: Przed tym wyjazdem jestem tak zapracowana, że nie mam za wiele czasu na sen, a co dopiero na myślenie.... Pewnie dlatego nawet nie przyszło mi do głowy, że skoro będę tam w Święta, to wypada się wystroić :lol:
Jestem zielona w temacie sanatoriów. Owszem, trochę sobie poczytałam, ale wciąż wszystko, co przyswajam jest nowe i zastanawiam się po kilka razy, czy aby na pewno tak jest, jak czytam. Zawsze wydawało mi się, ze jeżdżą tam schorowani emeryci, a nie tak aktywni ludzie, jak ja, a tu prosze....
Im bliżej wyjazdu, tym baczniej trzeba zacząć śledzić wcześniejsze wpisy. Postaram się.
lucy27
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2012 17:31

Post autor: lucy27 »

W Iwoniczu Zdroju - na spacery polecam wygodne buty bo będzie zwiedzania Iwonicza ( warto ) oraz inne wycieczki. Na tańce w Krakowiaczku też wygodne buty ( przychodzi sie w kozakach na miejscu Panie przebierają wiem to z obserwcji ) może być spodniczka jakieś spodnie cienka bluzka ( najlepiej uniwersalna biała pasuj do wszystkiego ) . Na gimnastyke spodnie dresowe, kilka bluzek sportowych z krótkim rękawem napewno kostium kąpielowy, klapki na basen i czepek. Na zabiegi będziedzie dochodzić to po nich będziesz rozgrzana potrzebna będzie ciepła kurtka.
grzegorz56
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 lis 2012 17:00

Post autor: grzegorz56 »

Witam Panią ,
Mam skierowanie do Białego Orła od 4.12.2012 .Jestem po operacji kręgosłupa i boję się jechać własnym samochodem w tak daleką drogę.
Mieszkam na trasie Warszawa - Lublin 60 km od Warszawy chętnie pokryje koszty przejazdu .
Bardzo proszę o wiadomość gdyby Pani wiedziała coś o wolnym miejscu .
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Julio. Z Białego Orła do Krakowiaka kilkanaście metrów, możesz od razu w butach do tańca :).
Odpowiednie obuwie to do wielu wyjść dziennie na zabiegi odległe o kilkaset metrów(w centrum Iwonicza).
W przeciwnym kierunku to tylko kontakt z przyrodą. Obiekty sportowe, fragmenty skoczni narciarskiej,
po drodze żródło wody mineralnej. Kilka tras do długich spacerów.
lucy27
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2012 17:31

Post autor: lucy27 »

DZI a jak spadnie śnieg i Julia zapisze się na kulig lub zwiedzanie zamku o którym pisał Fredro to kozaki potrzebne co nie :)
julia
Kuracjusz
Kuracjusz

grzegorz56 pisze:Witam Panią ,
Mam skierowanie do Białego Orła od 4.12.2012 .Jestem po operacji kręgosłupa i boję się jechać własnym samochodem w tak daleką drogę.
Mieszkam na trasie Warszawa - Lublin 60 km od Warszawy chętnie pokryje koszty przejazdu .
Bardzo proszę o wiadomość gdyby Pani wiedziała coś o wolnym miejscu .
Witam! Niestety, na razie nie słyszałam, aby ktoś wybierał się własnym samochodem. Osoby, które zdołałam namierzyć wybierają się busami jednej z dwóch dostępnych linii z W-wy Zachodniej. Obecnie ja również myślę o takim sposobie dotarcia na miejsce. Jeżeli będę wiedziała o tym, że ktoś wybiera się autem, oczywiście odezwę si e do Pana. Pozdrawiam!
A przy okazji proszę o bardziej dokładne namiary. Ja również mieszkam w pobliżu trasy W-wa - Lublin. Może przynajmniej do W-wy udałoby nam się dotrzeć razem :)
julia
Kuracjusz
Kuracjusz

Bardzo dziękuję za rady i informacje. A tak przy okazji... o jakim zamku mówi lucy? Wytłumaczcie blondynce :roll:
ODPOWIEDZ