Co zabrać do sanatorium
- Ramona2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 paź 2014 18:51
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
Re: Co zabrać do sanatorium
Ja tylko myślałam o tym , że ja jadąc do sanatorium nawiązuję znajomości , ale nigdy w życiu nie przyszło by mi do głowy , żeby wiązać się z kimś kto ma swoją rodzinę.
Pozdrawiam i życzę Szczęśliwego Nowego Roku
- Princi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 cze 2014 16:28
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 5 razy
pozdrawiam serdecznie życząc wszystkiego najwspanialszego w nadchodzącym roku
- Ramona2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 paź 2014 18:51
- Staż sanatoryjny: 8
Pozdrawiam
- Princi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 cze 2014 16:28
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 5 razy
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Staż sanatoryjny: 6
Wiesz mnie się wydaje,że to są takie same bajki jak "Bajka o Kopciuszku". Do rozwodu potrzeba więcej niż trzytygodniowe zauroczenie drugą osobą . Jeżeli ktoś zdecydował się na rozwód po pobycie w sanatorium to nie dlatego ,że poznał kogoś tam i się zakochał .Decyzja ma korzenie troszkę głębiej ,widocznie przez te trzy tygodnie uświadomił sobie ,że ...żyje w toksycznym związku i ,że jeżeli mógł żyć bez tej swojej drugiej połówki przez trzy tygodnie i ..świat się nie zawalił ,a wręcz przeciwnie odetchnął pełną piersią to znaczy ,że ta druga połówka do niczego mu nie jest potrzebna wręcz tłamsi go .Do takich samych wniosków mógł dojść w całkiem innym miejscu i czasie ,warunek nieobecność drugiej połowy i komfort w postaci nie myślenia o rzeczach tak prozaicznych jak jedzenie ,pranie ,płacenie rachunków .Przestańcie marzyć o wielkiej miłości spotkanej w sanatorium bo to jest tak samo realne jak wielka wygrana w LOTTOania45 pisze: Znam parę osób i to bliskich co po przyjeździe rozwiedli się![]()
pozdrawiam
Szczęśliwego Nowego Roku
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Aż w końcu wyjęłam wszystko, jeszcze raz uprasowałam, powiesiłam w szafie, zrobiłam listę i dopiero parę godzin przed wyjazdem spakowałam walizkę.
I nic już nie wyciągałam z niej......w ogóle do niej nawet nie zaglądałam aż dopiero w sanatorium
Pozdrawiam cię serdecznie