Co zabrać do sanatorium

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Ramona2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2014 18:51
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Re: Co zabrać do sanatorium

Post autor: Ramona2 »

Witaj Aniu.
Ja tylko myślałam o tym , że ja jadąc do sanatorium nawiązuję znajomości , ale nigdy w życiu nie przyszło by mi do głowy , żeby wiązać się z kimś kto ma swoją rodzinę.
Pozdrawiam i życzę Szczęśliwego Nowego Roku
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 5 razy

Post autor: Princi »

a ja mam znajomych którzy kiedyś będąc po przejściach poznali się w sanatorium :kwiat: i od wielu lat są razem i są szczęśliwi :kwiat: :serce: :kwiat:
pozdrawiam serdecznie życząc wszystkiego najwspanialszego w nadchodzącym roku :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Ramona2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2014 18:51
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Ramona2 »

Princi każdy ma prawo być szczęśliwy. Tak jak piszesz , jeżeli ktoś jest po przejściach i znajdzie sobie kogoś fajnego i chciał by być z tą osobą to dlaczego ma rezygnować ze szczęścia.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Kochani, Do Siego Roku! :-)
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: maria123 »

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2015 dla kuracjuszy i czekających na przydział do sanatorium. :lol: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 5 razy

Post autor: Princi »

wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :kwiat: i żeby czas oczekiwania skrócił się o połowę :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Princi, Twoje życzenie powinno się spełnić w 100 % :lol:
Ile by było radości w mazowieckim i śląskim :lol: :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

ania45 pisze: Znam parę osób i to bliskich co po przyjeździe rozwiedli się ;) :) pozdrawiam
Szczęśliwego Nowego Roku
Wiesz mnie się wydaje,że to są takie same bajki jak "Bajka o Kopciuszku". Do rozwodu potrzeba więcej niż trzytygodniowe zauroczenie drugą osobą . Jeżeli ktoś zdecydował się na rozwód po pobycie w sanatorium to nie dlatego ,że poznał kogoś tam i się zakochał .Decyzja ma korzenie troszkę głębiej ,widocznie przez te trzy tygodnie uświadomił sobie ,że ...żyje w toksycznym związku i ,że jeżeli mógł żyć bez tej swojej drugiej połówki przez trzy tygodnie i ..świat się nie zawalił ,a wręcz przeciwnie odetchnął pełną piersią to znaczy ,że ta druga połówka do niczego mu nie jest potrzebna wręcz tłamsi go .Do takich samych wniosków mógł dojść w całkiem innym miejscu i czasie ,warunek nieobecność drugiej połowy i komfort w postaci nie myślenia o rzeczach tak prozaicznych jak jedzenie ,pranie ,płacenie rachunków .Przestańcie marzyć o wielkiej miłości spotkanej w sanatorium bo to jest tak samo realne jak wielka wygrana w LOTTO :evil: :evil: :evil:
Hala62
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 lis 2014 14:55

Post autor: Hala62 »

Pytane do kuracjuszek z większym stażem sanatoryjnym:Może to i głupie pytanie ale co tam.... Pakuję się w dużą walizkę, już 3 razy wyjmowałam i z powrotem wkładałam do walizki. Raz mi wydaje się,że za mało ubrań biorę a za chwilę,że za dużo.Kręćka można dostać, nastawiam się raczej na sportowy trend.Ale tyle tego nazbierało się...Będę wdzięczna za podpowiedzi. :o
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Hala :kwiat: ja pakowałam sie tak jak ty...wkładałam i wyjmowałam :lol: :lol:
Aż w końcu wyjęłam wszystko, jeszcze raz uprasowałam, powiesiłam w szafie, zrobiłam listę i dopiero parę godzin przed wyjazdem spakowałam walizkę.
I nic już nie wyciągałam z niej......w ogóle do niej nawet nie zaglądałam aż dopiero w sanatorium :lol:
Pozdrawiam cię serdecznie
ODPOWIEDZ