re Wacław

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
iga04046
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2011 09:44

re Wacław

Post autor: iga04046 »

Witam, wybieram się w kwietniu do Wacława w Świeradowie, jak tam zabiegi, basen? TV i dostep do internetu, pozdrawiam :)
kpk
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2011 16:07

Re: re Wacław

Post autor: kpk »

witaj baza zabiegowa jest skromna basenu brak ale obok można sobie wykupić tv płacisz 50zł internetu jeszcze nie było ale ja byłam w kwietniu pokoje 3 osobowe jedzenie takie sobie nie umrze się pozdrawiam
iga04046
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

dzieki za szybka odp, co mozna tam w kwietniu robić? A co z tym radonem; czy jest dostępny w jakiejkolwiek formie? będę wdzięczna za pomoc :)
kpk
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

jedziesz z zusu czy nfz ja bułam zus to była młody turnus i robiliśmy sobie sami wycieczki dużo jest zamków do zwiedzania no i czechy w domu zdrojowym jest internet i są organizowane wycieczki a to też jest ważne jest tylko jeden bank wbk i jeden bankomat koło biedronki ale nie pamiętam jaki .jak masz jakieś jeszcze pytania to chętnie odpowiem :D
iga04046
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Jadę z Zus-u ale mam skierowanie z NFZ poszpitalne. Bardzo dziękuję z wyczerpujące informacje. Na stronie piszą o kapielach, zabiegach radonowych; czy to prawda za mają w Wacławie a może w innym ośrodku. MNie najbardziej zależy na dobrym fizjoterapeucie, no właśnie a indywidualne gimnastyki? Jestem po artroskopii barku i plastyce więzadeł w stawie skokowym; muszę się jak najszybciej uruchomić w pełni, pozdrawiam cieplutko i dziękuję :)
kpk
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

kąpiele są w wanie a gimnastyka jest grupowa i indywidualna a możesz to zgłoś się rano i weś pokój na 3 piętrze są naj lepiej wypasane jest w ośrodku winda
chodzenia będziesz miła dosyć :D
ODPOWIEDZ