Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
witaj baza zabiegowa jest skromna basenu brak ale obok można sobie wykupić tv płacisz 50zł internetu jeszcze nie było ale ja byłam w kwietniu pokoje 3 osobowe jedzenie takie sobie nie umrze się pozdrawiam
jedziesz z zusu czy nfz ja bułam zus to była młody turnus i robiliśmy sobie sami wycieczki dużo jest zamków do zwiedzania no i czechy w domu zdrojowym jest internet i są organizowane wycieczki a to też jest ważne jest tylko jeden bank wbk i jeden bankomat koło biedronki ale nie pamiętam jaki .jak masz jakieś jeszcze pytania to chętnie odpowiem
Jadę z Zus-u ale mam skierowanie z NFZ poszpitalne. Bardzo dziękuję z wyczerpujące informacje. Na stronie piszą o kapielach, zabiegach radonowych; czy to prawda za mają w Wacławie a może w innym ośrodku. MNie najbardziej zależy na dobrym fizjoterapeucie, no właśnie a indywidualne gimnastyki? Jestem po artroskopii barku i plastyce więzadeł w stawie skokowym; muszę się jak najszybciej uruchomić w pełni, pozdrawiam cieplutko i dziękuję
kąpiele są w wanie a gimnastyka jest grupowa i indywidualna a możesz to zgłoś się rano i weś pokój na 3 piętrze są naj lepiej wypasane jest w ośrodku winda
chodzenia będziesz miła dosyć