Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zbychu ,Zbychu panowie mają co mierzyć ,a może nie Niektórzy mają defi...tory i mogą po pięć razy przed śniadaniem po też pięc razy sami herosi na tym NS
kruszynka1958 pisze:Zbychu ,Zbychu panowie mają co mierzyć ,a może nie Niektórzy mają defi...tory i mogą po pięć razy przed śniadaniem po też pięc razy sami herosi na tym NS
Marzenia są również dla ludzi. Pięć razy i to przed śniadaniem.. piękna sprawa.... ha, ha, ha... ha, ha, ha, ha
magaziata pisze:trochę prawdy o mężczyznach: 20-letni mężczyzna to KELNER - rozleje zanim doniesie 30-letni mężczyzna to DRWAL - rąbie co popadnie 40-letni mężczyzna to WIRTUOZ - długo stroi, krótko gra 50-letni mężczyzna to METEOROLOG - z przodu opad z tyłu wiatry 60-letni mężczyzna to MŁYNARZ - siedzi na workach i bawi się sznurkiem : ) Gdzieś to przeczytałam i dobrze się ubawiłam,syn /25 lat/śmiał się ze mną, mój mąż był oburzony
u mnie mąż śmiał się do rozpuku po przeczytaniu tego postu ale potem chyba do niego dotarło co przeczytał i troszkę zmarkotniał