Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
marika pisze:Są rzeczy na które nie mamy wpływu a numer w kolejce jest jedną z nich ,można do tego podejśc inaczej czym dłużej na coś czekamy tym milej wspominamy
Tak tu z pewnością masz rację, ale co jeżeli to wyczekiwane wyglągane i upragnione sprawiło nam zawód? nie spełniło naszych wymarzonych oczekiwań? co wtedy.
Milan Kundera
Nie ma żadnej możliwości, by sprawdzić, która decyzja jest lepsza, bo nie istnieje możliwość porównania. Człowiek przeżywa wszystko po raz pierwszy i bez przygotowania. To tak, jakby aktor grał przedstawienie bez żadnej próby.....
Od wczoraj ubyło w mojej kolejce zaledwie 15 osób. Jak tak dalej pójdzie to przydział dostane za 50 lat wtedy już będzie mi niepotrzebny, bo będę staruszkiem.
To już chyba taka NFZ-owska prawidłowość. W 2010 roku miałem w listopadzie podobnie jak teraz, dziennie kolejka posuwała się o 20-30 osób. Przyspieszyła dopiero w pierwszej dekadzie grudnia, może jeszcze nie mają pełnej konktraktacji na 2013 rok
witam.
W dniu dzisiejszym pobiłam chyba rekord bo mój numer zmniejszył sie o 3 numerki.Obecnie 5491.
Trzeba faktycznie podchodzić do tego z humorkiem.Tyle nam pozostało ...i oby to oczekiwanie przyniosło przynajmniej zadowalający rezultat.....bo reszta zależy już tylko od nas samych.
Pozdrawiam.
Witajcie..mam pytanie do Was,mój znajomy jest z mazowieckiego NFZ,dostał informacje że czas oczekiwania to 18m-cy...czy w praktyce pokrywa się z tym terminie pozdrawiam oczekujących.
Zupełnie nie rozumiem po co śledzicie te numerki- pewnie dla rozrywki. Jeżeli ktoś ma wyznaczony termin oczekiwania powiedzmy 22-24 miesiące to w zasadzie nie ma szan na wyjechanie wcześniej niż po 22 miesiącach. Raczej normą jest, że oczekuje się do tego górnego pułapu. Ja na starcie miałem ponad 42000, schodzi miesięcznie tak średnio po 1800 czyli tak pomiędzy 22-23 miesiące wyjazd i taką informację otzrymałem z NFZ- wyjazd na przelomie kwiecień- maj.