...Jak każdy ...to każdy ...temat

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Re: ...Jak każdy ...to każdy ...temat

Post autor: stokrotka »

Emilko 1980 -napisałam Ci na PW -pozdro... ;)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Jak każdy temat to...... i przetoczyło się ,od paznokci, przez samochody i wróciło do ....życia, Kruszynko piszesz o kwiatach, świecach i przyjemnym nastroju, w niektórych przypadkach to się kompletnie nie sprawdziło a wręcz utwierdziło w tym że pewne rzeczy można robić bezkarnie i zostanie się z tego rozgrzeszonym i będzie można znowu wyjechać i porozrabiać a ta druga strona ma - czekać, tylko na co i ile i czy to ma w ogóle sens, są ludzie którzy nie widzą własnych błędów i nie potrafią się do nich przyznać, nie przyjmują do wiadomości rzeczy dla innych oczywistych, w dyskusji nie słuchają argumentów drugiej strony, są święcie przekonani że tylko oni mają rację, szkoda że życie jednak ucieka i mimo wielu lat ze sobą spędzonych nie są w stanie dojrzeć w nich pozytywnych rzeczy i miłych chwil- samo życie, piękne ale czasami okrutne- ale się rozpisałem przy sobocie, a swoją drogą czemu mylisz mnie z poniekąd sympatycznym- Maxem ,pozdrawiam i pozytywnych relacji z Emilką życzę :) :) :)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

.....I znów można by powiedzieć: niepotrzebnie budujemy sobie dodatkowe schody w życiu jak i tak są one do samego nieba .......
:) :) :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Andrzeju a gdzie ja Ciebie pomyliłam z Maxem :?: :oops: oj żle ze mną to mylę z Maxem to z Basią ups :lol: a juz myślałam ,że herbatka z dodatkami poprawi mi pamięć i koncentrację.A tu nic :lol:
A do Twojej wypowiedzi j/w nic nie da się dodać.Hm....cała prawda,lecz trochę :(
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Emilko 1980 ! nie wiem jak to zrobiłaś -ale nie dostałam tutaj na PW wiadomość od Ciebie-tylko na adres e-mail.Odpisałam ,za pośrednictwem admina.Jeśli chcesz pogadać bardziej prywatnie napisz bezpośrednio na mojego maila.Na pewno się pokazał ,jeśli nie to napisz tutaj a ja poślę mój adres e-mail na PW.
Nie będzie mnie kilka dni może dłużej.Mam od jutra pobyt w szpitalu.Ale jak wócę zerknę czy się odezwałaś.Pozdro... :!:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Droga Emilko

Pozwolę Sobie napisac kilka słów ,ktore i tak Ciebie nie PRZEKONAJA !
W Sanatoriach bywałem ponad 25 razy rózne zeczy widziałem ,wiele osób ,które nawet nie poczuły atmosfery sanatoriow Jest czy tez Czuja się autorytetami w tej dziedzinie .

Ileż to razy słyszałem Opinie -Opinie całkowicie nie prawdziwe n/t pobytów w sanatoriach
jest to poniekad zawisc zawisc Ludzka.
Moja opinia jest taka Kto będzie chcial Zdradzic zdradzi wszedzie nawet w windzie w bloku w ktorym mieszka ..znam takie przypadki , zdradzi w Pracy i td

Emilko

Podczas każdego pobytu w sanatorium poznajemy Ludzi ,ludzi którymi poniekad się zachłystujemy ale MUSIMY WRÓCIĆ NA Ziemie !
wiem ,że w sanatoriach są Sami prezesi ..Busnesmeni etc
wiele osob ,które jada poraz pierwszy Nieraz niewie jak się ZACHOWAC , kiedys obserwowałem Młodego człowieka totalnego Odludka ,który był pierwszy raz chodził swoimi Ścieszkami kiedys wieczorem poprostu go ..sledzilem Chłopak brzegiem morza szedł chyba ze 3 godz telefon było slychac on poprostu szedł +nie odbierajac
przez Cały Okres pobytu pomimo ,że wg opini Pań był przystojny ..uciekał
w przed ostatni dzień Zdobyłem się na Rozmowę
Okazało się ,że Czlowiek mam Bardzo Zazdrosna Żonę czy tez przyjaciółkę i On on się poprostu Boi o Nia co Ona Mu powie n/t Sanatorium był totalnie przerazony podczas Rozmowy okazął się bardzo wartosciowym człowiekiem i Ja jako tzw wyga Santoryjna Bardzo Żałuję ,że nie porozmawialem z Nim wczesniej
On poprostu wolał samotnosc czuł sie poniekad pomimo ,że turnus był ..młody Bardzo samotny

Emilko
Procent męzczyzn ,którzy wyjeżdżają do sanatoriów Majacych Partnerki w swych domach zachowuje się Naprawe nieraz Bardzo nieiracjonalnie , poprostu czują sie Bardzo Zagubieni Zagubieni wśrod tego co Widza i Jak Ich odbiorą wich Środowisku.

Każdorazowo gdy Wracam z Sanatorium na GŁUPIE Pytania na Tematy Damsko -Męskie zwłaszcza tych "ktorzy Znają ..Życie " Odpowiadam Bardzo bezczelnie ,ze cały zapas Viagry ,który miałem na 21 dni zuzylem już w 2-3 dniu a ten samochod ,który kupiłem ostatnio zasponsorowały Mi ..Znajome Koleżanki z Sanatorium.

Emilko

Na tym Forum wiele Osob wyraza swe opinie Tak zdarza sie ze ktos pozna kogos rozmawia ,spaceruje ale czy od razu idzie z nim do lozka jest to bardzo maly procent tych samotnych tych bardzo zdesperowanych
forumowicz

Zdmuchuję kurzyk ;) :lol: i pytam gdzie są wszyscy? zawiało :?: ;)
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Chyba pochowali się przed....... deszczem i wiatrem Kruszynko :lol: :lol:
forumowicz

:o ;) :roll:
Gdyby admin usunął tematy z kłódkami ,byłoby przejrzyściej i można byłoby odnależć perełki jak ta ;) :kwiat: np stosownie do sytuacji :lol: :)
No nie? :o :o
forumowicz

Fajny temacik , taki troszkę : tu mi boli panie doktorze ;)

pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ