...Jak każdy ...to każdy ...temat
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Re: ...Jak każdy ...to każdy ...temat
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
-
forumowicz
A do Twojej wypowiedzi j/w nic nie da się dodać.Hm....cała prawda,lecz trochę
Nie będzie mnie kilka dni może dłużej.Mam od jutra pobyt w szpitalu.Ale jak wócę zerknę czy się odezwałaś.Pozdro...
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Pozwolę Sobie napisac kilka słów ,ktore i tak Ciebie nie PRZEKONAJA !
W Sanatoriach bywałem ponad 25 razy rózne zeczy widziałem ,wiele osób ,które nawet nie poczuły atmosfery sanatoriow Jest czy tez Czuja się autorytetami w tej dziedzinie .
Ileż to razy słyszałem Opinie -Opinie całkowicie nie prawdziwe n/t pobytów w sanatoriach
jest to poniekad zawisc zawisc Ludzka.
Moja opinia jest taka Kto będzie chcial Zdradzic zdradzi wszedzie nawet w windzie w bloku w ktorym mieszka ..znam takie przypadki , zdradzi w Pracy i td
Emilko
Podczas każdego pobytu w sanatorium poznajemy Ludzi ,ludzi którymi poniekad się zachłystujemy ale MUSIMY WRÓCIĆ NA Ziemie !
wiem ,że w sanatoriach są Sami prezesi ..Busnesmeni etc
wiele osob ,które jada poraz pierwszy Nieraz niewie jak się ZACHOWAC , kiedys obserwowałem Młodego człowieka totalnego Odludka ,który był pierwszy raz chodził swoimi Ścieszkami kiedys wieczorem poprostu go ..sledzilem Chłopak brzegiem morza szedł chyba ze 3 godz telefon było slychac on poprostu szedł +nie odbierajac
przez Cały Okres pobytu pomimo ,że wg opini Pań był przystojny ..uciekał
w przed ostatni dzień Zdobyłem się na Rozmowę
Okazało się ,że Czlowiek mam Bardzo Zazdrosna Żonę czy tez przyjaciółkę i On on się poprostu Boi o Nia co Ona Mu powie n/t Sanatorium był totalnie przerazony podczas Rozmowy okazął się bardzo wartosciowym człowiekiem i Ja jako tzw wyga Santoryjna Bardzo Żałuję ,że nie porozmawialem z Nim wczesniej
On poprostu wolał samotnosc czuł sie poniekad pomimo ,że turnus był ..młody Bardzo samotny
Emilko
Procent męzczyzn ,którzy wyjeżdżają do sanatoriów Majacych Partnerki w swych domach zachowuje się Naprawe nieraz Bardzo nieiracjonalnie , poprostu czują sie Bardzo Zagubieni Zagubieni wśrod tego co Widza i Jak Ich odbiorą wich Środowisku.
Każdorazowo gdy Wracam z Sanatorium na GŁUPIE Pytania na Tematy Damsko -Męskie zwłaszcza tych "ktorzy Znają ..Życie " Odpowiadam Bardzo bezczelnie ,ze cały zapas Viagry ,który miałem na 21 dni zuzylem już w 2-3 dniu a ten samochod ,który kupiłem ostatnio zasponsorowały Mi ..Znajome Koleżanki z Sanatorium.
Emilko
Na tym Forum wiele Osob wyraza swe opinie Tak zdarza sie ze ktos pozna kogos rozmawia ,spaceruje ale czy od razu idzie z nim do lozka jest to bardzo maly procent tych samotnych tych bardzo zdesperowanych
-
forumowicz
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 sty 2012 09:40
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
-
forumowicz
Gdyby admin usunął tematy z kłódkami ,byłoby przejrzyściej i można byłoby odnależć perełki jak ta
No nie?
-
forumowicz
pozdrawiam