kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: Yoko91 »

Bardzo się cieszę, że to nie będzie zima. :D :D :D
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Mam nadzieję że i ja wrócę do kolejki po weryfikacji.Dobrze by było.Zanim wyczytałam że moje skierowanie odesłano do weryfikacji, byłam daleko w kolejce, ponad 23tys. osób przede mną.Zimą mogę mieć problem z dostaniem urlopu.Wiosną miałabym mniej problemów w pracy.Pozdro.... :)
zuza
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 14:39
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: zuza »

Witam oczekujących. w kwietniu 2011 złożyłam wniosek w Mazowieckim NFZ. Po czterech mies. dostałam pisemną informacje nr. w kolejce 82420 czas oczekiwania ok. 22 miesięcy. Na dzień dzisiejszy nr. 18800. Jestem już po weryfikacji . Na wniosku( podejrzałam) sa wymienione miejscowości ustka, świnoujście, kołobrzeg, dąbki. Czy ktoś ma podobny nr. (endokrynologia) pozdrawiam.
Awatar użytkownika
ewa11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2011 19:27
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: ewa11 »

Ja też jestem z Mazowieckiego NFZ wniosek wysłałam 4 miesiące temu i cisza, żadnego pisma że jestem zarejestrowana. Dzwoniłam owszem skierowanie jest. Więc nawet nie mogę sobie popatrzeć w przeglądarce jaki mam nr w kolejce bo nie znam nr skierowania. A dodzwonić się do naszego NFZ to trzeba mieć dużo cierpliwości i szczęścia. Słyszałam że teraz czeka się u nas 24 miesiące.
zuza
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 14:39
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: zuza »

Też czekałam 4m. i tydzień myślę że u Ciebie to kwestia kilku dni. Jak dostaniesz odpowiedz to napisz jak długo się teraz czeka.
emi13214
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2012 20:06
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: emi13214 »

Chyba się coś ruszyło b dzisiaj mi zeszło ponad 100 numerków
meteo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2012 18:06

Post autor: meteo »

Hej. Faktycznie szału nie ma ale coś się posunęło. Mam teraz 32852. Albo to kwestia aktualizacji danych listy oczekujących albo faktycznie tak wolno sie to posuwa. Pozdrawiam
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

U mnie spadło 200 numerków. Pozdrowienia :)
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Witam! W podlaskim czeka się jak widać z pisma ,które wczoraj po miesiącu od złożenia otrzymałam 20 miesięcy . Zdecydowanie w podkarpackim sytuacja najlepsza więc albo się przeprowadzić :lol: albo na razie zapomnieć :) Pozdrawiam
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Witam! Czy propozycja miejscowości w piśmie do weryfikacji jest decyzją ostateczną -wie ktoś może ? U mnie już wpisali miejscowość -nie za bardzo mi się podoba -miałam mieć ze wzg. zdrowotnych morze a tymczasem są góry.Jakby złośliwie na przekór.Ale skoro już są góry to wolałabym zmienić miejscowość na inną.Mieliście podobną sytuację ? Napisałam prośbę ,którą chcę dołączyć do wniosku.Tylko czy uwzględnią ją? ;)
Zablokowany